Conferinta „Poluarea mediului si impactul asupra sanatatii oamenilor” 16-19 iulie 2008

In numele Balkan Environmental Association, a comitetului international si local de organizare, Academia Romana de Stiinte va invita sa participati la lucrarile „Conferintei internationale de mediu„, cu tema „Poluarea mediului si impactul asupra sanatatii oamenilor„, ce se va desfasura la Brasov in perioada 16-19 iulie 2008.

Conferinta reprezinta o ocazie deosebita de cunoastere, comunicare, schimb de experienta profesionala intre toti cei care au in cadrul preocuparilor lor mediul si sanatatea omului. In primul rand, se va avea in vedere discutarea rolului esential al pastrarii unei sanatati a mediului si, prin aceasta, a unei vieti de buna calitate, perene, pe pamant.

Lucrarile Conferintei se vor desfasura in sala mare a Aulei Universitatii Transilvania Brasov, salile de conferinta ale Aulei, precum si in locatiile ce vor asigura sustinerea lucrarilor pe sectiuni. Conferinta va fi precedata de cursuri precongres ce se vor desfasura in 15 si 16 iulie, cu teme si invited-speaker-i ce urmeaza a fi stabiliti. Intreaga manifestare stiintifica va fi creditata cu puncte de EMC.

Lucrarile trimise de participantii la Conferinta vor fi publicate in revista ” Buletinul Universitatii Transilvania” care are ISSN si este acreditata CNCSIS B ,fiind totodata inclusa in baza de date internationala – main stream.

Detalii in PDF-ul de prezentare

Articole similare

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente