Portul vinde de?euri reciclabile
Colectarea separata pentru plastic, metal, hartie si sticla ar putea deveni obligatorie din 2016
Portul vinde deseuri reciclabile
Portul vinde deseuri reciclabile

Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime a lansat recent o cerere de oferte pentru valorificarea mai multor tipuri de deseuri reciclabile. Potrivit anului, compania nu produce cantitati semnificative de deseuri: cate 8-10 tone de deseuri din hartie, 300-400 kg de deseuri electronice/electrice si cantitati mai mici de mase plastice, sticla, deseuri din constructii.

Ofertele celor interesati sa preia aceste materiale reciclabile se pot depune pana la data de 15 decembrie, la registratura CN APMC sau la adresa de email dirgensec@constantza-port.ro.

Potrivit companiei, va fi desemnata castigatoare societatea care va oferi pretul cel mai mare lei/kg si va asigura gratuit cantarirea/incarcarea/descarcarea si transportul acestor deseuri. Cu aceasta societate, CN APM SA Constanta va incheia un contract de vanzare-cumparare pe o perioada de 12 luni de la data semnarii acestuia de ambele parti, cu posibilitatea de prelungire conform prevederilor legale.
Cantitatea se va stabili prin cantarire, in prezenta vanzatorului si a cumparatorului, care vor semna si bonurile de cantar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here