Inscrie-te la cursul de agricultura ecologica!

0
524
Precizari MADR referiritoare la scaderea TVA pentru produsele ecologice
Inscrie-te la cursul de agricultura ecologica!
Inscrie-te la cursul de agricultura ecologica!

Din ce in ce mai multi fermieri ce activeaza in agricultura conventionala au inceput sa se orienteze catre agricultura ecologica, pentru a oferi produse de calitate superioara, atat celor dragi cat si clientilor lor. Multi dintre fermierii la inceput de drum, aleg agricultura ecologica, deoarece este considerata o nisa cu imens potential in Romania.

In perioada 6-9 decembrie te invitam la un curs acreditat de Agricultura Ecologica, in urma caruia vei obtine o certificare de „Operator in ferme ecologice mixte”. Sesiunea de formare are loc in Bucuresti, la sediul agentiei Creative Business Management, ce se afla pe Splaiul Unirii, nr.6.
In prima zi a cursului vei invata principiile cultivarii plantelor in sistem ecologic, retete de fertilizatori si metode de recoltare. A doua zi vei continua cu cresterea animalelor in mod ecologic. In a treia zi iti sunt prezentate conditiile de certificare a fermelor ecologice, modul de etichetare al produselor ecologice, relatia cu furnizorii si procedura de export. Sesiunea de formare sa va incheia in a patra zi, cu o vizita la o ferma ecologica mixta, unde cursantii vor beneficia de indrumari si sfaturi de la un fermier ecologic cu experienta.
Toti participantii vor primi in urma unui examen de specialitate un certificat de absolvire pe care va scrie „Operator in ferme ecologice mixte” si este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si este recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, cod COR: 314205.
Trainerii sunt specialisti in domeniu, cu o vasta experienta in sustinerea si promovarea agriculturii ecologice, de la tehnici de aplicare a legislatiei in domeniu, pana la certificare si gestionarea unei ferme propiu-zise: Ing. Viorica Boboc-Presedinte Asociatia Bioavirom, Prof. Maria Toader-Prof. UASMV si Aurelia Caldararu, consultant independent. Cursul costa 800 lei de persoana sau 650 lei, in cazul in care se opteaza doar pentru modulul animal sau modulul vegetal.
Pentru inscrieri si detalii suplimentare, ne puteti contacta telefonic la 0743.183.353 sau prin e-mail la adresa[email protected].

Liliana Uleia
Coordonator training
0743.183.353.
www.cbmanagement.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.