Potrivit Polaris, 80 la suta din aradenii implicati in colectarea selectiva a deseurilor au utilizat sacul galben conform destinatiei sale

0
514
Potrivit Polaris, 80 la sută din arădenii implicaţi în colectarea selectivă a deşeurilor au utilizat sacul galben conform destinaţiei sale
Potrivit Polaris, 80 la suta din aradenii implicati in colectarea selectiva a deseurilor au utilizat sacul galben conform destinatiei sale

Potrivit Polaris, 80 la suta din aradenii implicati in colectarea selectiva a deseurilor au utilizat sacul galben conform destinatiei sale.

12 tone de de PET-uri si 7,5 tone de carton. Atat au strans angajatii societatii SC Polaris M Holding de la momentul la care au declansat actiunea de colectarea selectiva a deseurilor si pana in prezent. Conducerea Polaris a tinut sa precizeze faptul ca actiunea „SACUL GALBEN” continua, colectarea deseurilor reciclabile avand loc pe fiecare strada o data pe saptamana, cu masini special dedicate acestei activitati si inscriptionate ca atare.
„Zeci de mii de saci galbeni, produsi si imprimati de SC Polaris M Holding cu sigla deseurilor ce trebuie adunate aici, sunt inlocuiti gratuit in fiecare zi de colectare a deseurilor reciclabile, in baza graficului stabilit cu consultarea Primariei Municipiului Arad”, se arata in comunicatul institutiei.
Potrivit societatii care colecteaza gunoiul populatiei, pana in momentul de fata, „in cadrul campaniei de colectare selectiva a deseurilor, gradul de participare este de 90% din totalul populatiei cooptate in actiune. Un procent de aproximativ 80% din cei care s-au implicat activ in procesul de colectare selectiva a deseurilor au utilizat sacul galben primit gratuit de la SC Polaris M Holding conform destinatiei sale, fapt care arata interesul ridicat al locuitorilor Aradului pentru succesul campaniei care are ca scop un „Arad mai curat”.
Aradenii care locuiesc in zonele de case sunt rugati sa adune in sacii galbeni primiti gratuit de la SC Polaris M Holding doar deseurile reciclabile (hartie, carton, ambalaje de plastic, P.E.T., doze de aluminiu, deseuri din plastic, tetrapak etc.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.