Premii eco pentru cetateni eco

0
504
Elevii şi profesorii, implicaţi într-o campanie de colectare selectivă şi de reciclare a deşeurilor
Premii eco pentru cetateni eco

Campania de informare, educare si responsabilizare cu privire la colectarea selectiva a deseurilor „Ai colectat! Ai castigat!”, organizata de EcoRom Ambalaje, isi continua activitatea si in luna august. Proiectul demarat la data de 18 iunie 2012 va continua sa se desfasoare pana pe 9 septembrie 2012.

Programul initiat de EcoRom Ambalaje vizeaza 23 de localitati din tara: Ploiesti, Alexandria, Arad, Baia Mare, Bacau, Brasov, Craiova, Cluj, Constanta, Deva, Focsani, Iasi, Medias, Roman, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slobozia, Targu Jiu, Targu Mures, Tulcea, Zalau, inclusiv Bucuresti – sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3 si sectorul 6.

Actiunea urmareste cresterea interesului populatiei pentru colectarea selectiva, astfel incat cantitati importante de deseuri de ambalaje sa fie valorificate si reciclate.

Reciclati! Reciclati! Reciclati!

Astfel, fiecare cetatean este asteptat cu minim 10 deseuri de ambalaje la containerele de selectare colectiva amplasate in fiecare oras.

In plus, toti participantii la aceasta campanie au sansa de a fi recompensati: acestia pot castiga un premiu eco pe loc si primesc sansa de a intra in tombola pentru marele premiu, constand intr-un autoturism. Pentru a se inscrie in tombola, participantul va primi, de la promotorii colectarii selective, pentru minimum 10 deseuri de ambalaje, un tichet razuibil pe care este inscris un cod unic. Pentru a intra in tombola pentru premiul cel mare, participantul are la dispozitie doua modalitati: sa inscrie codul unic de pe tichet pe site-ul campaniei: www.ColecteazaSelectiv.ro sau sa il trimita prin sms la 1899 (numar cu tarif normal, valabil in toate retelele de telefonie mobila). Mai mult decat atat, daca participantii isi conving si prietenii sa colecteze selectiv alaturi de ei, sansele lor la marele premiu cresc proportional. Pentru fiecare prieten adus la punct, care colecteaza la randul sau minimum 10 deseuri de ambalaje, participantul primeste un tichet in plus, avand astfel inca o sansa de a castiga un premiu eco pe loc si o sansa in plus la tombola pentru castigarea Marelui Premiu.

Zona de picnic

Totodata, orasul care va strange cele mai multe cantitati de deseuri de ambalaje are sansa de a primi din partea Eco-Rom Ambalaje o zona de picnic complet amenajata.

Promotorii colectarii selective vor surprinde participantii in fiecare zi de sambata si duminica, intre orele 10:00-13:00, la punctele de colectare.

Punctele de colectare in orasul Ploiesti sunt: Str. Calarasi, Str. Domnisori, Str. Malu Rosu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.