Premii eco pentru gorjenii care colecteaza selectiv

0
462
Premii eco pentru gorjenii care colectează selectiv
Premii eco pentru gorjenii care colecteaza selectiv

Campania de informare, educare si responsabilizare cu privire la colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje „Ai colectat? Ai castigat!” se prelungeste cu o luna si jumatate. Astfel, campania demarata pe 18 iunie in Targu-Jiu va continua pana la data de 9 septembrie, targujienii avand sansa de a se inscrie in tombola pentru marele premiu: o masina.
„Pana acum, aproximativ 33.000 de oameni au fost premiati, pe loc, la punctele de colectare selectiva din cele 23 de orase, inclusiv municipiul Targu-Jiu. Este nevoie de timp pentru ca un gest simplu, cum este colectarea selectiva, sa devina obicei”, a declarat Sorin Cristian Popescu, director general Eco-Rom Ambalaje.
Astfel, toti targujienii sunt asteptati cu minimum 10 deseuri de ambalaje la containerele de colectare selectiva amplasate in municipiu. Acestia pot castiga un premiu eco pe loc si primesc sansa de a intra in tombola pentru Marele Premiu. Mai mult decat atat, daca participantii isi conving si prietenii sa colecteze selectiv alaturi de ei, sansele lor la marele premiu cresc proportional. Pentru fiecare prieten adus la punct, care colecteaza la randul sau minimum 10 deseuri de ambalaje, participantul primeste un tichet in plus, avand astfel inca o sansa de a castiga un premiu eco pe loc si o sansa in plus la tombola pentru castigarea autoturismului.
Prietenii te pot ajuta la castigarea unui premiu

Totodata, orasul care va strange cele mai multe cantitati de deseuri de ambalaje are sansa de a primi din partea Eco-Rom Ambalaje o zona de picnic complet amenajata. Promoterii colectarii selective vor surprinde participantii in fiecare zi de sambata si duminica, intre orele 10:00-13:00, la punctele de colectare anuntate pe site-ul HYPERLINK “http://www.ColecteazaSelectiv.ro” www.ColecteazaSelectiv.ro.

„In plus, persoanele care vor posta pe pagina de Facebook Eco-Rom Ambalaje poze de la punctele de colectare – unde ei, impreuna cu prietenii, colecteaza selectiv – au sansa de a castiga premii pentru intreg grupul!”, a mai declarat Sorin Cristian Popescu.

Prin campania „Ai colectat? Ai castigat!”, Eco-Rom Ambalaje urmareste cresterea interesului populatiei pentru colectarea selectiva, astfel incat cantitati importante de deseuri de ambalaje sa fie valorificate si reciclate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.