Presedintele Ceceniei vrea sa adopte o girafa din Copenhaga, care ar urma sa fie macelarita

Presedintele Ceceniei vrea sa adopte o girafa din Copenhaga, care ar urma sa fie macelarita
Presedintele Ceceniei vrea sa adopte o girafa din Copenhaga, care ar urma sa fie macelarita

Presedintele Ceceniei, Ramzan Kadyrov, s-a oferit sa adopte o girafa de la gradina zoologica din Copenhaga, care ar urma sa aiba aceeasi soarta ca Marius, puiul eutanasiat, macelarit si dat drept hrana la lei in urma cu cateva zile.

Kadyrov a scris pe Instagram ca isi doreste sa adopte girafa aflata acum in pericol, presedintele cecen fiind un binecunoscut iubitor de animale, potrivit The Guardian.

Ramzan Kadyrov, acuzat de-a lungul timpului de tortura si incalcarea drepturilor omului, are o gradina zoologica personala imensa.

“Din motive umanitare, sunt pregatit sa il adopt pe Marius. Ii pot oferi conditii decente de trai”, a scris presedintele cecen.

Duminica, Gradina Zoologica din Copenhaga a anuntat ca a eutanasiat masculul, pe nume Marius, pentru a evita reproducerea in cadrul aceleiasi familii.

Citeste si: Eutanasiat si dat la lei. Un pui de girafa a fost macelarit in fata vizitatorilor unei gradini zoologice

Dupa o autopsie, Marius a fost macelarit in fata publicului gradinii, din care faceau parte si copii, iar apoi din corpul sau au fost hraniti leii din gradina zoologica.

In ciuda tentativelor internationale de a salva puiul de girafa, gradina zoologica din capitala daneza a declarat ca Marius nu mai are loc in turma sa de girafe. Acum, o alta girafa ar putea avea aceeasi soarta.

Ramzan Kadyrov este presedintele Ceceniei din 2007 si a fost acuzat de incalcarea drepturilor omului pe vremea cand activa ca rebel cecen.

Acesta a primit medalia Erou al Rusiei, cea mai inalta distinctie din aceasta tara.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente