Presedintele Consiliului Judetean Suceava vrea o promovare mai intensa a turismului ecologic

0
380
Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava vrea o promovare mai intensă a turismului ecologic
Presedintele Consiliului Judetean Suceava vrea o promovare mai intensa a turismului ecologic

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Catalin Nechifor, a declarat ca isi doreste o promovare si o dezvoltare mai puternica a turismului ecologic din judetul Suceava. Nechifor a participat in cursul zilei de vineri la deschiderea Targului de Turism al Bucovinei, precizand ca pe langa turismul religios trebuie promovat si ecoturismul, turismul rural, precum si alte activitati care sa atraga turistii in judetul Suceava.
„Eu cred ca la ceea ce avem pana acum in Suceava ca dominanta a turismului, trebuie sa gasim niste nise si alte activitati si mijloace de promovare turistica”, considera seful administratiei judetene. El a aratat ca cel putin la nivel regional judetul Suceava este lider la turismul religios, cu manastirile din Bucovina, insa este necesara gasirea unor noi forme de turism pentru a atrage cat mai multi turisti.
Catalin Nechifor a tinut sa precizeze ca in judetul Suceava se poate dezvolta ecoturismul, „iar asta inseamna ca Bucovina, asa cum o stim, curata si cu foarte multe resurse naturale si de o foarte mare capacitate, poate sa devina o destinatie turistica ecologica”. Nechifor considera ca turismul ecologic poate fi un element important de promovare in strainatate a judetului Suceava.

Citeste mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2012-10-12/Nechifor-vrea-o-promovare-mai-intensa-a-turismului-ecologic#ixzz299f7poby

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.