Prezentare de moda cu costume realizate din materiale reciclate

0
309

Aproape 1.000 de elevi din Alba Iulia participa astazi la finala concursului „E COol!”, organizat de Agentia Locala a Energiei Alba (ALEA). Evenimentul are loc la Alba Mall incepand cu ora 17.00.produse ecologice

Concursul consta in realizarea de catre elevii fiecarei clase a unei tinute vestimentare din materiale reciclabile, ce va fi prezentata in cadrului unui spectacol de moda. Majoritatea materialelelor reciclabile folosite de elevi este reprezentata de deseuri recuperate din natura cum ar fi peturi, doze de bere, hartii si cartoane.

Pe langa parada modei, artistii din fiecare scoala au pregatit momente reprezentative, care au avut succes la balurile bobocilor, cu care vor incerca sa ii impresioneze pe colegii lor de la alte scoli.

Va fi declarata castigatoare clasa care va intruni cel mai mare numar de puncte in functie de originalitatea de care dau dovada elevii, complexitatea vestimentatiei, adecvarea mesajului transmis la tema propusa si dovada lucrului in echipa.

Marele premiu al concursului consta intr-o excursie de doua zile pentru clasa castigatoare in Muntii Sureanu, oferita de Consiliul Judetean Alba. Programul evenimentului cuprinde si concert al trupei DJ Sava si Raluka.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.