Primaria aradeana Sagu investeste 700.000 lei in trei parcuri

Nu au dispensar, drumurile sunt in stare deplorabila, dar vor avea parcuri. Vorbim despre localnicii din Sagu, care vor avea trei parcuri, in valoare de aproape 700.000 de lei.primaria din Sagu

Aradenii din Sagu vor avea trei parcuri in valoare de 700.000 de lei, iar un sfert din aceasta suma va fi alocata din bugetul consiliului local.

Proiectul pentru amenajarea celor trei parcuri a fost depus si aprobat in 2008. Fondurile de la Uniunea Europeana, adica trei sferturi din valoarea lucrarilor, au venit insa abia acum. Oamenii spun ca se puteau face alte investitii cu acesti bani, precum drumuri, scoli.

Cele trei parcuri vor fi amenajate unul in fata primariei si cate unul in satele Cruceni si Firiteaz.

“Pe vreme de criza, parerea mea este ca orice investitie este oportuna. Prioritatile le realizam in funtie de posibilitatile de finantare a proiectelor. Vor fi spatii de joaca pentru copii, vor fi miniterenuri de joaca pentru copii”, a declarat primarul comunei Sagu, Emilia Branet.

Fiecare dintre cele trei parcuri va avea 3.000 de metri patrati. Primaria din Sagu organizeaza acum licitatii pentru inceperea lucrarilor care vor trebuie sa fie gata in trei luni.

Sursa: Realitatea TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,164FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente