Primaria Bucuresti va construi noi piste pentru biciclisti

0
329
Noile piste de biciclete se vor trasa pe prima band? a p?r?ii carosabile
Noile piste de biciclete se vor trasa pe prima bandă a părţii carosabile

Arterele si intersectiile din Capitala vor fi dotate cu amenajari, semnalizari verticale si marcaje moderne specifice biciclistilor.pista de biciclete

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Strazilor, a initiat proiectul „Piste de Biciclisti in Municipiul Bucuresti”. Printre masurile proiectului se numara si extinderea si reconfigurarea instalatiilor de semaforizare in intersectiile dotate deja cu instalatii moderne de semaforizare, astfel incat sa satisfaca cerintele pentru dirijarea biciclistilor.

Primaria doreste extinderea si dotarea intersectiilor semaforizate cu tehnologie veche si cu uzura avansata a echipamentelor, cu sisteme de semaforizare moderne, care sa cuprinda si semnalizarea specifica biciclistilor, precum si dotarea intersectiilor nesemaforizate cu instalatii de semaforizare corespunzatoare.

Proiectul vizeaza urmatoarele trasee : Iancu de Hunedoara, Stefen cel Mare, Mihai Bravu, Calea Dorobanti, Drumul Sarii,Drumul Taberei, Calea 13 Septembrie, Ghencea, Virtutii, artera Brasov, artera Timisoara si Crangasi.Suprafata totala a proiectului este de 62.280mp si reprezinta domeniu public. Valoarea totala a investitiei este de : 24.102.325,49 lei inclusiv TVA.

Durata de realizare a investitiei este de 12 luni, iar lucrarile vor incepe in momentul in care conditiile meteo o vor permite.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.