Primaria Timisoara vrea sa transforme gunoiul in caldura

Municiplaitatea vrea sa cumpere o statie de ardere a deseurilor, dorind sa impuste doi iepuri dintr-un foc, mai exact sa rezolve problema gunoiului si a caldurii. Timisorenii sunt invitati saptamana viitoare la o dezbatere in care pot spune daca sunt sau nu de acord cu cumpararea statiei de aproximativ 40 de milioane de euro. gunoiul din baloti

Tocmai cand s-a finalizat licitatia pentru deponeul ecologic de la Ghizela si firma castigatoare si-a achizitionat un parc auto nou pentru lucrarile la deponeu, primaria vrea sa iasa din schema.

Reprezentantii municipalitatii s-au saturat sa astepte construirea deponeului si vor sa cumpere o statie care sa arda gunoiul si sa il transforme in caldura. “Valoarea puterii calorice a deseurilor municipale este in crestere si poate asigura functionarea unei instalatii de valorificare energetica cu respectarea tuturor cerintelor de protectia mediului si a sanatatii populatiei”, a arata un document emis de Primaria Timisoara.

Cetatenii sunt invitati de astazi intr-o saptamana sa spuna daca sunt de acord cu cumpararea statiei care costa aproximativ 40 de milioane de euro. Potrivit raportului intocmit de primarie pentru Consiliul Local, proiectul nu se va concretiza in viitorul apropiat, fiind un proiect pe termen lung.

Sursa: Adevarul

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,166FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente