Procedura privatizarii CupruMin va fi reluata, dupa ce Ministerul Mediului si Padurilor (MMP) va da avizul specific

Procedura privatizarii CupruMin va fi reluata, dupa ce Ministerul Mediului si Padurilor (MMP) va da avizul specific

Procedura privatizarii CupruMin va fi reluata, dupa ce Ministerul Mediului si Padurilor (MMP) va da avizul specific, in timp ce in cazul Oltchim se poate vorbi despre incheierea procesului de privatizare la finele lunii septembrie 2012, a declarat, astazi, Daniel Chitoiu, candidatul propus pentru sefia Ministerului Economiei.

Ministrul desemnat al Economiei, Daniel Chitoiu, si-a asumat sambata, la intalnirea cu reprezentantii FMI si ai Comisiei Europene, privatizarea companiei Oltchim in septembrie si reluarea licitatiei pentru vanzarea Cupru Min imediat dupa reevaluarea societatii si obtinerea avizului de mediu.

‘Licitatia CupruMin va fi reluata dupa ce Ministerul Mediului va da avizul de mediu. In termen de patru luni trebuie sa reluam si sa finalizam. Reevaluarea de la CupruMin se va face sigur, dupa ce va primi avizul de la Mediu. Toata procedura de licitatie se reia de la capat.

Termenul pentru Oltchim este ca, pana luna iunie, sa aiba management privat si la sfarsitul lui septembrie privatizare’, a explicat ministrul desemnat al Economiei.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente