Produsele Bio, prea scumpe pentru masa de Sarbatori

0
326
Olanda exporta produse ecologice de aproape un miliard de euro
Olanda exporta produse ecologice de aproape un miliard de euro
Produsele Bio, prea scumpe pentru masa de Sarbatori

In preajma Sarbatorilor de iarna, romanii ocolesc raioanele cu produse ecologice. Principalul motiv care-i tine departe pe clienti departe este pretul aproape dublu al acestor alimente fata de cele obisnuite. Cu toatea acestea, consumatorii fideli ai produselor bio nu renunta la acestea nici de Craciun.

In general, raioanele cu produse bio din supermarketuri nu au o oferta suficient de generoasa pentru a pregati o masa completa de Craciun. Cu toate acestea, puteti alege cateva produse de baza cum ar fi lactatele, sunca, dulciurile, cafeaua sau vinul pe care le puteti consuma de Sarbatori. Pretul pentru un astfel de cos? Peste 200 de lei.

Cei care tin la sanatate, nu se uita insa la pret. „Am les iaurturi in primul rand, pentru fetita.De obicei consum astfel de produse. Si carnea tot bio o preferam, laptele praf este bio pentru fetita.”, a spus o clujeanca.

Un alt cumparator a aratat ca produsele bio nu vor lipsi de pe masa de Craciun. La cea mai mare trecere au fost fulgii de secara si pastele, dar si iaurtul si ouale.

Produsele bio pot fi gasite fie in sectoarele speciale din supermarketuri, fie direct la producatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.