Produsul zilei: Ciocolata „espresso” bio

Aceasta ciocolata este preparata din ingrediente ecologice provenite din lumea a treia, importate de producator prin propriul program de comert echitabil numit „Mana in Mana”.

Ciocolata este indulcita cu Rapadura, un produs obtinut din suc de trestie-de-zahar evaporat, nerafinat. Celelalte ingrediente sunt: un fel de lichior de cacao, facut din 100% boabe de cacao zdrobite, fara alcool, unt de cacao ne-rafinat, ex-tract de cafea, boabe de va-nilie. In aceasta ciocolata pot aparea urme de lapte, grau, alune sau soia. Rapunzel este produ-ca-torul primului baton de ciocolata 100% organic din lume – Rapunzel Pure Orga-nic Swiss Chocolate. Iar din 1987, firma germana lucreaza cu renumitul manufacturier de ciocolata elvetian Maestrani. Din acest „menaj” intre ingrediente organice de top si expertiza ciocolatierilor elvetieni, Rapunzel scoate pe piata produse premium renumite in Europa.

Firma Rapunzel a fost fondata in Germania, in 1974, de trei prieteni. Numele Rapunzel a fost ales pentru a aminti oamenilor importanta unei alimentatii sanatoase, ca in basme.

Sursa: Jurnalul National

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *