Acest otet ecologic este preparat din mere, cu un pic de cimbru si de lamaie. Poate fi folosit la salate, dar si in tratarea diverselor afectiuni.

Beneficii. Cura cu otet de mere este recomandata in special celor care au lipsa de potasiu in organism. Marul este bogat in potasiu, iar otetul retine potasiul din fruct, cat si celelalte minerale din mar: fosfor, sodiu, magneziu, calciu, sulf, fier si siliciu. Astfel ca, amestecat cu miere, otetul de mere stimuleaza pofta de mancare, ajuta la scaderea colesterolului, combate hipertensiunea arteriala, nevrozele, insomniile, migrenele si ametelile. De ce sa consumam un produs bio? Pentru ca este mai “curat”” deoarece nu contine E-uri, substante chimice de sinteza si alte “otravuri”. Producatorii bio au ca scop ca, prin practici agricole si de procesare specifice, sa produca cantitati optime de alimente de calitate superioara, cu o valoare nutritiva deosebita, fara pesticide sau conservanti daunatori.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here