Produsul zilei – Voie-buna cu un ceai de fructe ecologic

Iti poti regasi buna-dispozitie intr-o infuzie de fructe. Ceaiul de fructe „Voie Buna” contine un amestec deosebit de macese, bucatele de portocala, rooibos, pere, gutui, fenicul si aroma naturala ecologica de vanilie cu extract de bourbon.

Ceaiul este fabricat de firma austriaca Sonnentor, unul dintre cei mai mari producatori mondiali de ceaiuri, cafea si mirodenii organice. Plantele folosite sunt recoltate cu mare grija, lasate sa se usuce in mod natural, sortate cu atentie de specialistii firmei si apoi impachetate manual. „Suntem convinsi ca natura ofera cele mai bune retete pentru o viata lunga si fericita si ca agricultura ecologica reprezinta unica alternativa la problemele tot mai mari, cauzate de monoculturi si supraproductie. Ciclul vietii si reinnoirea constanta a naturii sunt principiile noastre fundamentale. Suntem convinsi ca a trai si a-i lasa pe altii sa traiasca, respectul reciproc si stima sunt indispensabile pentru o cooperare de lunga durata. Totul trebuie sa aiba echilibrul potrivit”, sustin cei de la Sonnentor.

CALITATI.
De ce sa consumi un ceai ecologic? Pentru ca nu contine substante poluante si nici praf. Si pentru ca un ceai bio este mai bogat in substante active decat unul traditional. „A facut mai demult teste domnul doctor Mencinicopschi pe ceaiul vandut de tarani, ceaiul ecologic si un ceai conventional la plic, luat din magazin. A rezultat ca ceaiul vandut de tarani avea o concentratie de substanta activa de circa 0,03%, cel ecologic de 0,8%, in timp ce un pliculet de ceai conventional avea 0,001%. Asa ca pentru a avea acelasi efect terapeutic, poti sa folosesti un plic de ceai bio sau o intreaga cutie de ceai conventional”, povesteste Dan Raileanu, distribuitor de produse Sonnenton, despre virtutiile ceaiului bio.

Macesele sunt foarte apreciate pentru continutul foarte bogat de vitamina C si cantitatilor mai mici din vitaminele A, B1, B2, P, K si acid nicotinic. Rooibos este o plata originara din Africa, iar ceaiul din aceasta are proprietati antibacteriene, antispasmotice, antivirale, antioxidante si previn imbatranirea prematura. Japonezii numesc acest produs „ceaiul vietii lungi”. Feniculul are calitati antiseptice, sedativ usor, creste diureza si este antispastic bronsic si expectorant.

Sursa: Jurnalul National

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *