Program redus la Gradina Zoologica

0
318

Am trecut la ora de iarna, incepand din luna noiembrie a fost redus si programul de vizitare la Gradina Zoologica de la Padurea Verde din Timisoara, au anuntat reprezentantii primariei.

„In zilele in care rutina si stresul zilnic va coplesesc, va invitam la o plimbare in aer liber, intr-un ambient placut, unde va puteti bucura de liniste si de toate elementele naturii” – asa suna invitatia de a vizita Gradina Zoologica lansata zilele trecute de viceprimarul Timisoarei Adrian Orza. Daca hotarati sa dati curs invitatiei, poate sa le faceti o bucurie copiilor, trebuie sa stiti ca s-a modificat orarul de vizitare la Zoo.

Daca pana acum Gradina Zoologica era deschisa, de marti pana duminica, intre orele 10.00-20.00, insa cu posibilitate de acces pana la ora 19.30, incepand cu data de 1 noiembrie 2010, locul va putea fi vizitat, de marti pana duminica, intre orele 10.00-17.00, a precizat Orza. Lunea este inchis.

Reamintim ca tarifele de intrare la Zoo Timisoara sunt de 1 leu pentru copii, 3 lei pentru adulti si 5 lei pentru familiile formate din doi adulti si un copil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.