Proiectul eco „Casa Verde” la Mihail Kogalniceanu

0
417

Pe data de 25 octombrie 2010, a avut loc receptia finala a proiectului „Casa Verde”.

Primarul din Mihail Kogalniceanu, Iosif Valer Muresan, ne-a declarat ca, sapte obiective din patrimoniul propriu beneficiaza de programul eco „Casa Verde” finantat de Guvern. Proiectul depus de administratia locala din Mihail Kogalniceanu la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Mediului, a primit finantare astfel ca, a fost posibila realizarea acestui grandios proiect.
Edilul ne-a informat ca, scopul acestui proiect este de a reduce simtitor cheltuielile cu energia la jumatate, astfel locuitorii din Mihail Kogalniceanu pot depasi mai usor criza financiara, macar in acest caz. Cele sapte obiective din patrimoniu ce fac parte din acest proiect sunt: primaria, liceul teoretic „Mihail Kogalniceanu”, dispensarul, cele 3 gradinite si Caminul Cultural. Valoarea investitiei a fost de 1.000.000 de lei, astfel ca, subventia de la Ministerul Mediului a acoperit 80% din investitie iar restul de 20% a fost aportul primariei.
Cei care au castigat licitatia si au executat lucrarile proiectului „Casa Verde”, sunt S.C. GAZ SERVICE S.R.L., iar lucrarile au durat aproximativ 2 luni de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.