Programul „Rabla” a crescut vanzarile de masini noi in judetul Mures

0
388

Programul rabla salveaza piata auto. O spun dealerii din Mures, ale caror vanzari aproape ca s-au dublat fata de lunile precedente. Zeci de mureseni renunta la vechile autoturisme si in limita posibilitatilor isi cumpara o masina noua. Dealerii auto se asteapta ca programul Rabla sa le aduca in acest an chiar o dublare a vanzarilor. programul rabla

Dupa ce in 2009, in Romania, inmatricularile de masini noi aproape ca s-au injumatatit fata de 2008, din acest an programul Rabla creste simtitor vanzarile comerciantilor si producatorilor de autovehicule. Numai in aceasta perioada, vanzarile autoturismelor noi au crescut cu peste 90 de procente fata de primele luni ale anului 2010 si cu peste 60 de procente fata de aceeasi perioada a anului trecut.

„Incepand cu demararea Rematului, vanzarile noastre au crescut cu peste 90%. Este o crestere infernala, la ora actuala avem peste 170 de comenzi in trei saptamani. Programul Rabla salveaza piata auto dat fiind faptul ca comenzile noastre au crescut cu peste 90%, acelasi lucru se intampla in toata tara!, a declarat Zsolt Galatean, director de vanzari.

Zeci de muresenii renunta la vechile autoturisme si in limita posibilitatilor isi achizitioneaza o masina noua.

Persoanele care vor sa achizitioneze autoturisme prin acest program primesc tichete valorice de 3.800 de lei pentru fiecare masina casata. O persoana poate sa dea cel mult trei vouchere pentru achizitionarea unei masini noi a carui pret incepe de la 3.300 de euro, dar poate ajunge si la valori de peste 10.000 de euro in functie de posibilitatile fiecaruia.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.