Protest in Bucuresti impotriva exploatarii gazelor de sist

0
406
Gazele de sist, un fenomen care schimba harta mondiala a energiei, dar cu un impact de mediu care pune sub semnul intrebarii profitul economic
Protest in Bucuresti impotriva exploatarii gazelor de sist

Protest in fata Ministerului Mediului. Zeci de persoane protesteaza, vineri, in fata Ministerului Mediului, impotriva deciziei Guvernului de a da aviz de exploatare a gazelor de sist, in patru zone din tara. Lucian Popescu este in mijlocul protestatarilor, informeaza Realitatea TV.

Credit negarantat FARA COMISIOANE, rate fixe. Click aici

Cateva zeci de persoane protesteaza vineri in fata Ministerului Mediului impotriva exploatarii gazelor de sist
Peste 5.000 de persoane au protestat, pe 22 martie, la Barlad, in fata primariei. Manifestantii au solicitat blocarea unui proiect care prevede extragerea gazelor de sist in zona de sud a judetului Vaslui printr-o metoda pe care ei o considera periculoasa. La Barlad, compania americana Chevron exploreaza inca rezerva de gaze de sist si spera sa inceapa si lucrarile de exploatare.

Actiunile de protest, la care au participat reprezentanti din toate categoriile sociale, de la elevi si preoti, pana la angajati din fabrici si reprezentanti ai administratiei publice locale, au inceput cu un mars desfasurat pe o distanta de aproximativ doi kilometri, intre Gradina Publica si Piata Civica din Barlad, noteaza Mediafax.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.