Reciclam, sa traiti!

0
239
Reciclam, sa traiti!
Reciclam, sa traiti!

Ford se gandeste la mediu, dar in ziua de azi nu mai este nimic grozav in a face masini cu ceva mai multa responsabilitate decat ai prepara un sandwich. Se pare ca Focus, care se vrea a fi o masina globala, face un pas inainte in ceea ce priveste aspectul ecologic al unei masini, dincolo de filtre de particule si norme de poluare. Compacta americanilor va duce la un nou nivel conceptul de reciclabilitate.

Inginerii de la Ford s-au gandit doar la cum poate fi refolosita masina dupa casare, ci si la ce se poate face cu materialele deja folosite, pentru ca masina sa fie mai prietenoasa cu patura de ozon. Covorasele si materialele fonoabsorbante de la bordul viitoarei generatii Focus vor fi confenctionate din bumbac refolosit, provenit in mare parte din jeansi vechi, de care nimeni nu mai are nevoie.

In felul acesta, costurile de realizare a masinilor scad, odata cu impactul lor asupra mediului inconjurator. Totusi, ar fi bine pentru viitorul companiei ca inginerii sa nu fi renuntat la ceva foarte important, in tot procesul de salvare a ursilor panda: la calitate. Dupa spusele oficialior, nimic nu se va schimba la acest capitol, in timp ce masinile lor vor fi reciclabile in proportie de 85%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.