“reINVENT – Cu drag, de Dragobete!”. Atelier de Reciclare InteraktivA

0
484
“reINVENT – Cu drag, de Dragobete!”. Atelier de Reciclare InteraktivA

 

“reINVENT – Cu drag, de Dragobete!”. Atelier de Reciclare InteraktivA
“reINVENT – Cu drag, de Dragobete!”. Atelier de Reciclare InteraktivA

Interaktiv University are placerea de a te invita la un nou atelier menit sa iti testeze indemanarea, imaginatia si simtul practic! Faceti cunostinta cu reINVENT– atelier de reciclare creativa si interactiva!

La atelierul “reINVENT” ideile vor prinde viata cu ajutorul materialelor pe care multi le considera… nefolositoare! Pe scurt: ceea ce altii arunca, noi… reinventam! Noul nostru atelier este locul in care puteti experimenta cele mai nastrusnice idei cu cea mai improbabila materie prima: materiale ecologice, pet-uri, capace, haine uzate, etc.

“reINVENT”se adreseaza celor care doresc sa ofere o noua poveste lucrurilor vechi sau nefolositoare, care vor sa (re)inventeze concepte si care vor sa isi exerseze imaginatia intr-un mod constructiv si interactiv. Se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa experimenteze metode noi de hand-made si care au ca eterna provocare reinventarea. Varsta minima de participare este de 14 ani.

Primul atelier “reINVENT” debuteaza in ajun de Dragobete! Te asteptam duminica,23 februarie, de la ora 14:00, la sediul CROS (Intrarea Mihai Eminescu numarul 5, Bucuresti) pentru a invata:

·         Notiuni de baza despre teoria reciclarii creative si a materialelor ecologice
·         Metode specifice de utilizare a materialelor ecologice si reciclabile
·         O tehnica de baza de realizare a unei inimioare (pandativ sau breloc) din materiale ecologice
·         O tehnica simpla de confectionare a unui accesoriu la alegere: bratara sau colier.

Durata “reINVENT” este doua ore.  Materialele va vor fi puse la dispozitie de catre organizatori, in pretul atelierului: 50 RON. La final fiecare participant va avea in “inventar” o inimoara hand-made, din materiale ecologice, in culorile alese de el, care poate lesne deveni un pandativ sau un breloc pentru o persoana careia vrea sa ii spuna “Cu drag, de Dragobete!”. JIn plus, fiecare participant va putea alege sa invete cum sa confectioneze, prin tehnici specifice reciclarii creative, un nou accesoriu: bratara sau colier.

Trainerul “reINVENT” este Claudia Ganea, pasionata de reciclare creativa si arta hand-made, indeosebi daca priveste accesoriile din piele intoarsa. Ea este si cea care va incanta cu brandul Access Illusion.

Pentru mai multe detalii despre conceptul “reINVENT”, promotia de Dragobete si pentru inscrieri online va invitam sa accesati aceasta pagina.

Ne vedem duminica, 23 februarie, “Cu drag, de Dragobete”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.