Rezervatiile naturale din Tulcea, promovate cu banii europenilor

0
569
Mirificul peisaj al deltei, invită turiştii
Mirificul peisaj al deltei, invita turistii
Mirificul peisaj al deltei, invita turistii
Mirificul peisaj al deltei, invita turistii

Astazi, in sedinta extraordinara, Consiliul Judetean Tulcea a aprobat proiectul „Fish  Natura Eco Tour”. Acesta isi propune promovarea turismului de agrement in spatiul nord dobrogean si a cheltuielilor legate de proiect, eligibil prin Programul Operational Regional 2007-2013.

Proiectul  isi propune sa scoata in evidenta atractii si experiente deosebite de calatorie, un areal unic in Europa, promovand ca destinatie, Judetul Tulcea, un loc unde predomina ospitalitatea, iar serviciile sunt de calitate. Se are in vedere promovarea turismului tulcean, prin raportari la turismul national si international si prin insertii ale produselor turistice tulcene pe piata interna si externa, obiectiv care se pliaza pe programul Operational Regional 2007-2013. Confinantarea suportata din bugetul Consiliului Judetean Tulcea va fi de 15.950, valoarea integrala a proiectului fiind de 797.500 de lei, finantare nerambursabila.

Promovarea rezervatiilor mai putin cunoscute

Fish Tour isi propune promovarea si prezentarea tuturor locatiilor favorabile unui pescuit sportiv de pe tot cuprinsul judetului Tulcea. Natura Eco-Tour, a doua parte a proiectului, va  promova si prezenta rezervatii mai putin cunoscute prin crearea unor itinerarii si trasee turistice din judetul  Tulcea Parcul National Muntii Macinului, Rezervatia Forestiera Padurea Valea Fagilor, Rezervatia Naturala Padurea Babadag, Rezervatia Naturala Muntele Consul, Zona Saraturi-Murighiol, Rezervatia Naturala Varful Secaru, Rezervatia Naturala Lacul Traian,Padurea Letea, Dunele de nisip de la Caraorman.Programul se aplica in opt regiuni din tara. Proiectul presupune promovare audio, video si distribuirea de materiale promotionale tiparite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.