RoEnergy Timisoara: Au inceput inscrierile pentru editia 28-30 Noiembrie 2012
RoEnergy Timisoara: Au inceput inscrierile pentru editia 28-30 Noiembrie 2012

RoEnergy Timisoara: Au inceput inscrierile pentru editia 28-30 Noiembrie 2012

Feedback-ul companiilor prezente la Targul RoEnergy Bucuresti 20-22 Iunie 2012 (ROMAERO, Baneasa) releva faptul ca 80% dintre expozanti au apreciat evenimentul drept “foarte bun”, 15% au acordat nota “bun”, in timp ce 5% au transmis ca acorda calificativul “satisfacator”. In cadrul Targului RoEnergy Bucuresti au expus 80 de organizatii din zece tari ( Italia, Germania, Franta, Cehia, Olanda, Bulgaria, Ungaria, China, SUA, Romania) provenind de pe trei continente (Europa, Asia si SUA). Temele evenimentului au acoperit energia solara, energia eoliana, microhidroenergia, biomasa, biocombustibili si biogaz.

Conferintele si masa rotunda au prilejuit sustinerea a peste 50 de prezentari de catre persoane “cheie” din domeniu, provenind din Romania si din strainatate. La multiplele intalniri de afaceri se adauda doua actiuni in premiera, organizate in colaborare cu Asociatia Romana a Electricienilor (AREL), derulate pe parcursul celor trei zile de targ: cursul aplicativ de masurare si verificare a sistemelor fotovoltaice, respectiv bursa locurilor de munca in Regenerabile.

R.E.S. GROUP, promotorul RoEnergy, a inceput inscrierile pentru urmatorul eveniment, RoEnergy South-East Europe Timisoara 2012, in zilele de 28,29,30 Noiembrie 2012, la Pavilion Expovest din Timisoara, cel mai important centru economico-financiar din vestul Romaniei.

Targul RoEnergy, ajuns la a 3-a editie in Timisoara, este cel mai relevant eveniment RES din Romania, ca rezultat al editiilor precedente remarcandu-se deschiderea de filiale ale companiilor straine in Romania ori aflarea de noi parteneri de afaceri.

De ce sa veniti la Timisoara ?

Orasul Timisoara, aflat intr-o continua expansiune economica, este situat la confluenta a trei tari: Serbia, Ungaria si Romania, fiind “poarta” care face legatura dintre Romania si Occident.

-Cea mai buna dovada este faptul ca in vestul tarii, potrivit Transelectrica, sunt in curs de dezvoltare cele mai mari parcuri PV din Romania ( de la sub 1 MW pana la 32 MW)

-Investitorii se grabesc sa beneficieze de subventiile acordate de stat, conform reglementarilor CE

-Dupa boom-ul eolian, toate informatiile anunta ca in Romania va urma un boom solar. In paralel cu continuarea investitiilor in microhidroenergie, respectiv in biomasa, biocombustibili si biogaz ( vestul tarii fiind una dintre cele mai bogate zone agricole si silvice din Romania)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here