Rolling Stones eco

0
276

Membrii legendarei formatii The Rolling Stones au fost convinsi de sotia chitaristului Ronnie Wood sa ma-nan-ce alimente orga-nice. Cu com-plicitatea celorlalte sotii.

Jo Wood, sotia lui Ronnie, a devenit o adepta convinsa a alimentatiei ecologice dupa ce a avut probleme de sa-na-tate. „Un specialist in plante numit Gerald Green mi-a explicat cum chi-mi-calele din mancarea noastra ne distrug sistemul imunitar. Acest lucru m-a determinat sa mananc nu-mai alimente organice, chiar daca acesta ar fi fost ultimul lucru pe care l-as mai fi facut”, a declarat Jo Wood, citata de publicatia britanica The List. „Ronnie mananca orice ii pun in fata. Ii place mancarea simpla, sa-na-toasa”, a adaugat ea.

CONVINGERE.
Jo sustine ca a fost simplu sa le convinga pe sotiile colegilor de trupa ai lui Ron – Sir Mick Jagger, Keith Richards si Charlie Watts – sa-i urmeze exemplul si sa-si hraneasca familiile sanatos, cu alimente ecologice. Cu „baietii” a fost mai dificil. Ani de zile acestia au ta-chinat-o cand le tinea predici despre beneficiile unei alimentatii organi-ce. „Keith Richards obisnuia sa-mi spuna -Jo, tu esti dependenta de man-carea organica-. Asta ma facea sa chicotesc. Dar in timp ce el glumea pe seama mea, sotia sa, Patti, ii pre-para zilnic mancare organica”, po-ves-teste Jo Wood.

Si Mick Jagger si fosta sa sotie, Jerry Hall, sunt consu-matori de alimente bio acum. La fel si Charlie Watts, tobosarul trupei The Rolling Stones.

„Dupa ce Charlie Watts s-a recuperat dupa cance-rul la gat de care a suferit, a apre-ciat cu adevarat be-neficiile acestei ali-men-tatii sana-toase”, a declarat Jo, citata de The List. „Abia astepta sa pun mana pe Rod Stewart si Penny Lancaster!”, a adaugat ea.

Din pacate, in ciuda dietei orga-nice, sanatoase, Jo recunoaste ca sotul sau, Ronnie Wood – care a avut probleme mari cu alcoolul de-a lungul vietii – inca se lupta cu viciul bau-turii. „Se imbata frecvent. Insa cel putin vodka si vinul pe care le bea sunt organice”, a glumit Jo Wood.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.