Romania are mai multe resurse de petrol si gaze decat arata estimarile oficiale, este convins Stephen Hurley, presedintele companiei petroliere americane Hunt Oil

Romania are mai multe resurse de petrol si gaze decat arata estimarile oficiale, este convins Stephen Hurley, presedintele companiei petroliere americane Hunt Oil

Romania are mai multe resurse de petrol si gaze decat arata estimarile oficiale, este convins Stephen Hurley, presedintele companiei petroliere americane Hunt Oil. Americanii de la Hunt Oil, una dintre cele mai mari companii petroliere private din lume, si-au stabilit in Romania centrul operatiunilor din Europa si Orientul Mijlociu si se pregatesc sa exploreze subsolul autohton, scrie adevarul.ro, potrivit Realitatea.net.

Daca ne uitam la estimarie oficiale, petrolul si gazele romanesti vor fi de domeniul istoriei peste 15-20 de ani, iar una dintre cele mai raspandite teorii este ca ne vom adanci si mai mult dependenta de resursele energetice de import, in special de cele rusesti.

In realitate, lucrurile pot sta cu totul altfel, cred americanii de la Hunt Oil, companie cu sediul central in Dallas, Texas, care in urma cu doua zile au anuntat mutarea de la Londra la Bucuresti a biroului de unde coordoneaza toate operatiunile din Europa si Orientul Mijlociu.

Cu siguranta in Romania exista mai mult petrol si gaze decat se estimeaza. De obicei, cand expertii previzioneaza care sunt rezervele care au mai ramas, se bazeaza pe resursele dovedite pe baza tehnologiei care a existat pana acum. Noi credem ca potentialul este urias, din acest motiv am decis sa intram pe piata din Romania, a declarat Stephen Hurley, presedintele Hunt Oil.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente