Romania lovita de cancer. Medicii, rezervati

0
462
Un anumit tip de proteine ar putea sa stopeze raspandirea cancerului in organism
Romania lovita de cancer. Medicii, rezervati

Cancerul este cea mai dura si perfida boala. Atunci cand se instaleaza in organismul unui om, de cele mai multe ori duce la moarte… Rar exista minuni.

Cancerul unui stat, al unei natiuni, este la fel de periculos. El vine pe neasteptate si se intinde in tot corpul atacand celula cu celula, intr-un final distrugandu-l.

In cazul Romaniei, un pacient sanatos pana in luna mai a acestui an, diagnosticul de cancer a venit pe neasteptate, deodata cu motiunea de cenzura impotriva cabinetului MRU. A fost un soc. Nimeni nu se astepta ca medicul, in urma unui banal consult, sa  spuna rece si aproape cinic – cancer. Da, multe celule care pareau sanatoase erau deja afectate si trecusera in linia moarta formand o tumora, numita simplu – USL. Din fericire existau in corp resurse de aparare. Anticorpi si un sistem imunitar inca valabil – Traian Basescu.

Asa ca, la intrebarea plina de panica…”Sunt in metastaza?” medicul a spus: „Nu cred, desi nu este exclus. Dar se afla in corpul natiunii un anticorp puternic, Basescu, si acesta garanteaza ca alti anticorpi – Justitia si Elitele – pot salva organismul de la boala. Cert este ca, de la atata alimentatie cu Antena3, corpul a avut de suferit…”

Si asa a cazut guvernul Ungureanu, iar boala a inceput sa puna stapanire pe organism. Un organism care iesise totusi cu bine dintr-o boala economica lunga si care parea ca incepe sa faca pasi siguri, a cazut la pat din nou, lovit de cancer.

A inceput cea mai dura lupta intre boala fatala si organism. Sistemul imunitar a fost solicitat la maximum. Au urmat zile in care alternau fie caderi la pat cu fiecare lovitura pe care USL o mai dadea pe ici pe colo, fie  relative stari de bine, precum arestarea lui Nastase, cand se parea ca organismul va supravietui.

Totul a culminat cu acea saptamana in care organismul roman parea ca si-a revenit cat de cat. Lovitura a venit tocmai dupa ce s-a uitat la finala campionatului european de fotbal si chiar zambea. A cazut la pat in dureri groaznice, una dupa alta. Ganglioni masivi i-au aparut pe toata suprafata corupului – Monitorul Oficial, Avocatul Poporului, cei doi lideri din Parlament, amputarea Curtii Constitutionale… Poporul roman nu s-a mai putut ridica. Boala i-a luat cu asalt tot corpul. Ameteli, voma, s-a chemat doctorul… care a dat trist verdictul: „A fost lovita chiar inima sistemului imunitar. Acum se da o lupta pe viata si pe moarte, iar bietul organism este sleit”.

Traian Basescu a fost suspendat. Celule canceroase pusesera stapanire pe centrii vitali, incercuisera zona sanatoasa si incepeau asaltul final.

Pacientul nu s-a mai ridicat din pat, avea febra maxima, nu putea manca… S-a cerut consultarea unor medici de la o clinica din Bruxelles. Acestia au venit, au examinat pacientul si au propus o operatie.

O operatie care dadea sanse de 50% ca sistemul imunitar si implicit organismul sa mai poata fi salvat.

Operatia a avut loc pe 29 iulie. O operatie lunga, pacientul a fost deschis ore intregi. De la 7 la 23 seara au stat medicii pe el. Apoi au iesit din sala, dand din umeri. Pacientul a fost dus la reanimare. Starea lui era stabila, dar nu se stia daca operatia a reusit…

A fost vazut la cateva zile dupa operatie de noua medici, care l-au intors pe toate fetele, au facut toate analizele posibile, au luat mostre. Dupa doua zile au plecat cu acele analize la laborator.

Au declarat ca vor reveni pe 12 septembrie, apoi au devansat termenul. La sfarsitul lui august vor pune un diagnostic. Nu se stie daca nu cumva cancerul a invins, iar pacientul va deceda. In tot acest timp, poporul roman este tinut sub aparate, cu medicamentatie precisa…. Starea lui se mentine stabila, dar nimeni nu-si permite sa ofere un diagnostic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.