Romania si Polonia, doua tari tot mai importante pentru Monsanto. Venituri record.


Monsanto a inregistrat venituri record in al doilea trimestru si si-a majorat estimarile privind castigurile viitoare, pe fondul livrarilor uriase de porumb, la nivel global.

Oficialii Monsanto au declarat ca au castigat 1,2 miliarde de dolari in perioada mentionata, veniturile totale insumand 4,7 miliarde de dolari.

Succesul a fost influentat de vanzarile excelente din Statele Unite ale Americii, dar si de pietele emergente, precum Brazilia si tarile din Europa de Est.

Brazilia este foarte importanta pentru compania Monsanto, deoarece a permis utilizarea semintelor Intacta RR2 Pro. Monstanto estimeaza ca va inregistra vanzari anuale de peste 500 milioane de dolari, la nivelul Braziliei.

Monsanto si-a indreptat insa atentia tot mai des spre tari precum Romania si Polonia, care devin o prioritate pentru succesul sau. Compania estimeaza ca ar putea obtine venituri de peste 2 miliarde de dolari, in aceste doua state. Romania sta mai prost cu optimizarea terenurilor agricole, in rest poate deveni sustenabila pentru investitori.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente