Rovana Plumb s-a intalnit cu secretarul general al Conventiei Ramsar asupra zonelor umede de importanta internationala

Rovana Plumb s-a intalnit cu secretarul general al Conventiei Ramsar asupra zonelor umede de importanta internationala

Ministrul Mediului si Padurilor, Rovana Plumb, s-a intalnit astazi cu Anada Tiéga, secretar general al Conventiei asupra zonelor umede de importanta internationala (Ramsar) cu care a discutat despre organizarea in Romania a celei de-a 11-a reuniuni a Conferintei Partilor Contractante, se arata intr-un comunicat de presa.

Alaturi de cei doi oficiali, la aceasta intalnire a participat, din partea Ministerului Mediului si Padurilor, secretarul de stat Mugurel Cozmanciuc.
Rovana Plumb a declarat: „Este foarte important si extrem de benefic faptul ca aceasta reuniune se desfasoara imediat dupa Conferinta RIO+20 unde vor fi stabilite urmatoarele strategii de actiune in ceea ce priveste problematica dezvoltarii durabile si a economiei verzi. Trebuie in primul rand sa stabilim care sunt prioritatile pentru urmatorii 8 ani in acest domeniu, iar in ceea ce priveste abordarile privind zonele umede de importanta internationala – printre care se numara si Delta Dunarii – cea de-a 11-a Conferinta a Partilor la Conventia Ramsar de la Bucuresti va avea un rol decisiv”.

Cea de-a 11-a reuniune a Conferintei Partilor Contractante la Conventia asupra zonelor umede de importanta internationala se va desfasura in perioada 6 – 13 iulie, la Bucuresti.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente