Sa facem sapaturi in viitor cu Nassim Haramein

0
348

nassim-haramein.jpgInca de la varsta de 9 ani, Elvetianul Nassim Haramein avea deja in curs de dezvoltare baza pentru o teorie unificata hiperdimensionala a materiei si energiei, pe care in cele din urma el a numit-o „Holofractographic Univers.”

Nassim a petrecut cea mai mare din viata sa cercetand geometria fundamentala a hiperspatiului si studiind o varietate de domenii, de la fizica teoretica, cosmologie, mecanica cuantica, biologie si chimie la antropologie si civilizatii antice. Combinand aceste cunostinte, cu o observatie profunda asupra comportamentului naturii, el a descoperit o aranjare geometrica care reprezinta baza pentru creatie, de altfel si fundatia teoriei lui, Teoria Unificata a Campurilor (Unified Field Theory).

Aceasta teorie unificatoare, cunoscuta sub numele de Haramein-Rauscher metric (o noua solutie pentru Ecuatiile Campului, teorie a lui Einstein care incorporeaza momentul fortei (torque) si efecte Coriolis), precum si teza sa cea mai recenta „Schwarzschild Proton”, stabileste bazele a ceea ce ar putea fi o schimbare fundamentala a intelegerii noastre curente despre fizica si constiinta. Aceasta teorie revolutionara a fost acum oferita catre comunitatea stiintifica prin: referinte (peer-review), documente si prezentari la conferinte internationale de fizica. Mai mult, teza „Schwarzschild Proton” a primit recent prestigiosul premiu The Best Paper Award in domeniul fizicii, mecanica cuantica, teoria relativitatii, teoria domeniu, precum si pentru gravitatie la Universitatea din Liege, Belgia, pe parcursul celei de-a 9-a Conferinte Internationale CASYS’09.

In plus fata de tezele sale stiintifice, Nassim ofera aceasta teorie si pentru nonspecialisti in domeniu intr-o forma simpla, logica, prin setul de 4 DVD-uri, intitulat Trecerea dincolo de Orizontul Evenimentelor: Ridicarea la ecuatie (Crossing the Event Horizon: Rise to the equation), pe care il recomandam pentru o intelegere completa.

In ultimii 20 de ani, el a coordonat echipe de cercetare compuse din: fizicieni, ingineri electricieni, matematicieni si alti oameni de stiinta. De asemenea a fondat o organizatie non-profit, Fundatia Proiectul Rezonanta, in care, in calitate de Director de Cercetare, continua explorarea principiilor de unificare si implicatiile lor in lumea noastra de astazi. Fundatia are in curs de dezvoltare in mod activ un parc de cercetare de pe insula Hawai’i unde converg stiinta, durabilitatea si tehnologia verde.

Nassim vorbeste despre acceptarea descoperirilor sale in fizica actuala, despre cum toata viata provine din nimic si despre modul in care aceste cunostinte afecteaza intelegerea lumii noastre, de la cea mai mica particula din fiecare celula la galaxii, constelatii si universuri dincolo de continuul spatiu timp. In studiile sale, oricine poate descoperi un model radical nou al realitatii care reuseste sa explice toate fenomenele neintelese pana acum ca levitatia, energia punctului 0 (free energy), teleportarea, vindecarea la distanta, calatoriile galactice si multe altele.

In noul model sustinut de demonstratii matematice, fizice, o logica simpla de bun simt si 20 de ani de studiu in numeroase domenii realitatea capata urmatorul aspect: atomii, planetele, stelele, galaxiile sunt gauri negre-albe, totul este inclus in fiecare particula din cauza ca Universul are structura bazata pe fractali, dimensiunile nu sunt o alta lume sau alte drepte intr-un plan cartezian, ci doar sfere mai mari sau mai mici, pe care noi le inglobam sau care ne inglobeaza pe noi.

Acest nou model unifica societatea noastra, unifica discrepanta curenta dintre oamenii spirituali si oamenii de stiinta, dintre fizica cuantica si cea relativista, intrucat aduce o perspectiva noua unificata si evident completa.

Sursa: www.consciousmedianetwork.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.