Salaj: Inca 68 de dosare aprobate pentru „Casa Verde”

0
407
Programul ,,Casa Verde” Reluat În Cara? Severin
Când se va relua programul Casa Verde
Salaj: Inca 68 de dosare aprobate pentru "Casa Verde"

Administratia Fondului de Mediu a aprobat ieri inca 68 dintre dosarele depuse de salajeni pentru finantari in cadrului Programului „Casa Verde”.

Numarul persoanelor din Salaj care pot sa-si monteze, astfel, cu bani de la Fondul de Mediu, panouri solare sau centrale ecologice ajunge astfel la 233, dupa ce in primele doua etape de analiza a dosarelor depuse au mai fost aprobate 165.Din dosarele evaluate, au fost respinse 17, trei in prima etapa, unu in a doua si 13 acum.

Potrivit datelor primite de la Dana Noje, purtatorul de cuvant al Agentiei pentru Protectia Mediului Salaj, numarul total al salajenilor care au depus dosare pentru „Casa Verde” este de 339, iar valoarea fondurilor alocate judetului, dupa doua suplimentari succesive, este de 4 milioane de lei. In acest moment mai sunt disponbili inca 62.000 de lei, adica suma aferenta pentru aproximativ zece dosare.

Cine nu semneaza contractele la timp pierde finantarea

Cei 68 de salajeni ale caror dosare au fost admise au termen pana in 11 februarie sa se prezinte la Agentia pentru Protectia Mediului pentru a semna contractele de finantare. In caz contrar, se considera ca au renuntat la proiect si pierd finantarea. Pana in acest moment, in judet s-au inregistrat trei astfel de cazuri – persoane carora li s-a aprobat dosarul in prima etapa si care nu s-au prezentat in termenul stabilit (pana in 4 decembrie) pentru semnarea contractului. Salajenii din etapa a doua pot semna aceste contracte pana in 7 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.