„Sanatate” la cutie

0
376

Iubim frumusetea, fie ea naturala sau nu. Urmam zilnic anumite etape pentru a avea o piele mai frumoasa, mai fina, mai curata…mai OTRAVITA!cremele "minune"

Substante precum parabenul, propilenul se afla ascunse in produse de infrumusetare pe care le folosim zilnic. Sapunul, samponul, deodorantul, crema hidratanta, toate poti fi posibile surse de imbolnavire. Conform specialistilor, parabenul este util in dezvoltarea anumitor bacterii, dar poate imita cu usurinta estrogenul iar astfel sa contribuie la dezvoltarea anumitor tumori canceroase. Propilenul substanta pe care o gasim in majoritatea cremelor hidratante, provoaca schimbari la nivelul ficatului si dauneaza rinichilor.

Minciuna nu este insa intotdeauna ascunsa, cu totii am auzit de cremele „minune” cu glicerina dar, cati dintre noi stiu ca aceasta substanta extrage umiditatea din straturile inferioare ale pielii, astfel accelerand procesul de imbatranire.

Replici exista mereu, Asociatia Producatorilor de cosmetice insista asupra caracterului sigur al produselor si declara ca acestea respecta normele Uniunii Europene. Mica investitie pe care o facem odata cu achizitionarea unor produse mai mult sau mai putin de firma se intoarce nu de putine ori impotriva noastra.

Solutia reala ar fi folosirea unor produse cu o baza naturala, asa numitele produse eco. Produse pe care le gasim din ce in ce mai usor, dar la care nu apelam cu atata usurinta, din pacate de vechile obiceiuri scapam greu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.