Schneider Electric prezinta la FOREN solutii pentru energii regenerabile, retele inteligente si management energetic

Schneider Electric prezinta la FOREN solutii pentru energii regenerabile, retele inteligente si management energetic

Subsidiara din Romania a Schneider Electric isi anunta participarea in cadrul Forumului de Energie pentru Europa Centrala si de Est (FOREN 2012), eveniment organizat de Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME), in perioada 17-21 iunie, la Neptun-Olimp, judetul Constanta.

In cadrul Forumului, la care vor participa inalti oficiali ai guvernelor din regiune, precum si reprezentanti ai celor mai importante companii energetice active in Europa Centrala si de Est, Schneider Electric va prezenta solutii pentru energii regenerabile, retele inteligente si management energetic.

„FOREN este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului in domeniul energetic si ne bucuram de fiecare ocazie pentru a explica specialistilor din domeniu cat de eficiente si benefice sunt solutiile Schneider Electric pentru sistemul energetic la nivel national, pentru companii si segmentul rezidential. Ca specialist mondial in managementul energiei, Schneider Electric a dezvoltat o gama larga de solutii, servicii si produse care pot optimiza consumul de energie cu pana la 30%. Sectorul energiei regenerabile are, de asemenea, un mare potential in Romania, atat pentru energia eoliana, cat si pentru cea solara. Aceasta inseamna foarte multe oportunitati de business pentru tara noastra si, totodata reprezinta unul dintre motoarele noastre principale de crestere. Schneider Electric poate oferi echipamente si solutii performante atat pentru centrale eoliene si solare, cat si pentru conectarea la retea, precum si servicii de intretinere a acestora, pe termen lung”, a declarat Saulo Spaolanse, Presedinte Schneider Electric Romania.

Solutiile pentru retele inteligente de la Schneider Electric pot dezvolta flexibilitatea echipamentelor pentru a ingloba mai multa energie din surse regenerabile si pot creste eficienta energetica din punctul de vedere al costurilor, cu beneficii majore in evitarea intreruperilor pentru mentenanta si imbunatatirea protectiei prin optimizarea proceselor si a redundantei.

In cadrul FOREN, Schneider Electric va prezenta si solutia de management energetic de la distanta (Remote Energy Management – REM), o oferta de servicii dedicata in special eficientizarii consumului energetic al cladirilor. REM obtine informatiile privind consumul de energie si le face disponibile fara a fi necesara instalarea unui software sau a unor servere, eliberand astfel beneficiarii de nevoia unei statii de lucru dedicate. Flexibil, eficient, economic si usor de implementat, REM identifica oportunitati de eficienta energetica, stabileste un plan de imbunatatire si urmareste impactul solutiilor implementate.
Miercuri, 20 iunie, intre orele 14:00 si 15:30, compania va organiza in cadrul forumului o masa rotunda pe tema „Experienta Schneider Electric in retele inteligente si energii regenerabile”, in cadrul careia toti cei interesati pot afla informatii suplimentare despre solutii si produse direct de la oficialii companiei.

Saulo Spaolanse, Presedinte; Florentina Totth, Vicepresedinte Solutii Energetice; Florin Anghel, Vicepresedinte Divizia Infrastructura si Razvan Copoiu, Vicepresedinte Divizia Industrie, vor fi prezenti pe parcursul evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *