Scolile din Movilita si Potarnichea, incalzite cu energie regenerabila

Scolile din Movilita si Potarnichea, incalzite cu energie regenerabila

Conducerea administratiei locale Topraisar a lansat doua anunturi de licitatie prin care se doreste realizarea unei serii de investitii substantiale in institutiile de invatamant din localitate. Astfel, doua dintre anunturi se refera la contractarea companiilor care se vor ocupa de executia lucrarilor privind inlocuirea sistemului de incalzire clasic, bazat pe utilizarea combustibilului solid, cu sisteme ce utilizeaza energie regenerabila. Primul anunt vizeaza sistemele de incalzire aferente Gradinitei cu orar normal si Scolii cu Clasele I-IV din Potarnichea. Valoarea acestui proiect este de 252.010 de lei, iar firmele interesate isi pot depune oferta pana pe 14 noiembrie, ora 9.00.

In ceea ce priveste al doilea anunt, acesta face referire la gasirea unei companii care se va ocupa de inlocuirea sistemelor de incalzire din incinta Scolii cu Clasele I-VIII aflata in satul Movilita. Pentru initiativa mentionata anterior, primaria va aloca suma de 358.620 de lei. Cei care doresc sa participe la aceasta licitatie isi pot depune oferta tot pana pe 14 noiembrie, ora 9.00.
Publicitate Online

Precizam ca partea de 80% din sursele de finantare pentru cele doua initiative vine de la Fondul pentru mediu prin Programul „Casa Verde”. Restul de 20% reprezinta contributia primariei din Bugetul Local.
Potrivit primarului, Gheorghe Stelian, primaria va asigu-ra partea de cofinantare, desi bugetul pe care il are la dis-pozitie nu permite, actualmente, investitii prea mare.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente