Se lanseaza primul site dedicat conceptului de „nunta eco” din Romania

0
434
Se lanseaza primul site dedicat conceptului de "nunta eco" din Romania

Se lanseaza primul site dedicat conceptului de "nunta eco" din Romania

Va anuntam ca astazi se inaugureaza primul site dedicat in intregime conceptului “green wedding” din Romania: www.nuntaeco.ro. Accesandu-l, aveti posibilitatea de a citi interviuri, afla sfaturi practice si recomandari de produse. Scopul platformei este de a ii incuraja pe cei care isi unesc destinele sa fie responsabili in adevaratul sens al cuvantului.

Site-ul se adreseaza cuplurilor care vor sa isi organizeze singure nunta, agentiilor specializate in organizarea de evenimente, artizanilor care isi doresc promovarea de produse si tuturor celor care sustin protectia mediului inconjurator. Vizitatorii pot gasi pe site explicatii si idei practice privind beneficiile economice, de mediu si sociale pe care le aduce organizarea unei nunti eco. In plus, vor avea la dispozitie multe stiri si recomandari de produse care sa le vina in ajutor.

O serie de informatii utile vor fi gasite si pe pagina de Facebook Nunta Eco: www.facebook.com/NuntaEco unde s-a initiat un concurs dedicat fanilor. Concursul este deschis pana la data de 30 iulie si are drept premiu un set de bijuterii realizat special de catre Amalia T Design.

La nivel international, conceptul de nunta eco este extrem de popular. Spre exemplu, cuplul Scarlett Johansson – Ryan Reynolds a ales sa isi jure credinta intr-o statiune eco care foloseste energie solara si incalzeste apa la boiler, in timp ce actrita Alicia Silverstone a avut drept marturii de nunta cateva seminte de flori pe care invitatii le-au plantat in ghivece.

Incetul cu incetul, romanii incep si ei sa constientizeze cat de importanta este protejarea planetei, desi mai sunt inca multe de aflat si realizat in acest sens. Ideea unei nunti eco devine din ce in ce mai tentanta datorita elementelor unice si de impact. Astfel, mirii care aleg organizarea unui astfel de eveniment atrag atentia si aprecierea celor din jur.

La momentul actual, www.nuntaeco.ro este singura platforma din Romania dedicata in totalitate conceptului „green wedding”. Site-ul isi propune, prin materialele publicate, sa ajute la clarificarea conceptului de nunta eco, sa ofere solutii si idei creative, usor de pus in practica. Prejudecata: o nunta “verde” costa mult, Conceptul de “green wedding” si 5 pasi catre o nunta eco sunt doar cateva dintre articolele publicate pana acum.

Nunta Eco – Pentru ca poti fi responsabil cu mediul chiar si in cea mai frumoasa zi din viata ta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.