Seminar Izolare cu canepa

Firma Naturalpaint si Asociatia Greenitiative au placerea sa va invite sambata, 30 octombrie 2010, intre orele 9.00 – 16.00, la primul seminar dedicat

Izolatiei cu canepa, marca Thermo-Hanf, produsa de firma germana Hock.

Evenimentul va avea loc la sediul Asociatiei Greenitiative din Mogosoaia, str. Ariei nr. 2E.

Declarat in 2006 “produsul eco al anului” de prestigioasa Grand Designs Magazine din Marea Britanie, Thermo Hanf a obtinut numeroase certificari care atesta calitatile sale de material izolator natural, cu bilant pozitiv in ceea ce priveste dioxidul de carbon.

Seminarul pe care vi-l propunem va fi coordonat de Dnul Bernd Rehberger, de la Hock GmbH (Germania) si este adresat tuturor celor interesati sa se informeze despre materiale de izolare noi si ecologice: arhitecti, reprezentanti ai mediului academic din domeniul constructiilor civile, ai firmelor de constructii.

Nu in ultimul rand, invitam la acest eveniment pe toti cei care doresc sa construiasca o casa eco.

Pe langa informatiile teoretice si demonstratia practica avand ca subiect izolatia de canepa, va avea loc si o prezentare a proiectului de green building al Asociatiei Greenitiative de la Mogosoaia. Puteti afla cu aceasta ocazie cum puteti alege o tamplarie de lemn stratificat buna, cum se realizeaza un acoperis verde, cum se poate instala o pompa de caldura sau un semineu foarte eficient energetic, etc..

Taxa de participare la acest eveniment este de 150 RON si include un pranz pregatit special pentru aceasta ocazie de partenerul Asociatiei Greenitiative, “Papa la Soni”.

Numarul participantilor fiind limitat la 25, va rugam sa aveti amabilitatea sa ne confirmati participarea pana cel tarziu la data de 26 octombrie 2010.

Articole similare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,176FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente