Servicii ecologice specializate

0
253

S.C. Brantner Servicii Ecologice S.A. Cluj-Napoca este o societate specializata in prestarea serviciilor de salubritate stradala si menajera, care actioneaza pe teritoriul Municipiului Cluj-Napoca. Incepind cu anul 2007, Brantner Servicii Ecologice a deschis inca trei puncte de lucru in tara, la Drobeta Turnu-Severin, Piatra-Neamt si Faget (judetul Timis), unde desfasoara activitati specifice: salubrizare stradala, colectare selectiva a deseurilor, infiintarea de depozit ecologic, administrare depozit ecologic, producere de compost.

Obiect de activitate

S.C. Brantner Servicii Ecologice S.A. Cluj-Napoca a dezvoltat in domeniul serviciilor de salubritate o politica specifica de lider, fiind o firma de top si un garant al curateniei, fapt dovedit de diplomele de excelenta acordate de Camera de Comert si Industrie Cluj-Napoca in ultimii ani. Titulatura de lider atribuita S.C. Brantner Servicii Ecologice S.A. Cluj-Napoca presupune ani multi de experienta in domeniul serviciilor de salubritate pe piata Municipiului Cluj-Napoca, servicii de calitate si multe alte capabilitati pe care aceasta societate le-a dezvoltat sistematic.
Principalul obiect de activitate al institutiei este constituit din salubrizarea stradala pe teritoriul municipiului Cluj-Napoca, adica serviciile de maturare si spalare a cailor publice, curatarea si transportul zapezii de pe retelele stradale, mentinerea in functiune a acestora pe timp de polei sau inghet, precum si salubrizarea agentilor economici si unitatilor bugetare pe baza de contract cu societatea noastra pe raza administrativa a judetului Cluj.

Investitii si management

Pentru ca cele enumerate mai sus sa poata fi executate in conditii de calitate, Brantner Servicii Ecologice a investit in tehnologie moderna, care respecta normele europene cu privire la poluare. De asemenea, societatea are implementat si mentine un sistem de management integrat de calitate, mediu si al sanatatii si securitatii ocupationale in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2001, SR EN ISO 14001:2005 si OHSAS 18001: 2004 in domeniul salubritate, depoluare si activitati similare (servicii de maturare si spalare a caile publice, curatarea si transportul zapezii de pe caile publice si mentinerea in functiune a acestora pe timp de polei sau inghet) si in cadrul serviciilor de precolectare, colectare si transport al reziduurilor. Prin preocuparile si activitatile sale curente, conducerea Organizatiei urmareste crearea unui cadru adecvat de echilibrare a interesului economic cu cel ecologic, alaturi de cel manifestat fata de factorul uman, considerind satisfacerea deplina a cerintelor clientilor, profitabilitatea, sanatatea, securitatea ocupationala si protectia mediului inconjurator, ca baza pentru o dezvoltare durabila.

Sursa: Monitorul de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.