Sideris Organic Shop – Magazin Online de Cosmetice Organice

0
630

sideris orgganic shopSideris Organic Shop este un magazin online de cosmetice organice, bio, atent selectionate. Am ales produse din ingrediente naturale, excluzand cosmeticele care, pe langa cateva extracte din plante, sunt un amestec de chimicale cu denumiri greu de retinut. La noi nu veti gasi parabeni, aluminiu, glicoli, uleiuri minerale, sulfati, ftalati, plumb, mercur, formaldehida, nanoparticule, parfumuri sau coloranti sintetici, dar nici alte ingrediente discutabile pentru sanatatea organismului nostru.

Va prezentam si cosmetice realizate manual in Romania, lucrate cu grija si pasiune. Legat de acestea, chiar daca produsele finite nu detin o certificare organica, fie ingredientele sunt certificate ca provenind din culturi ecologice, fie ele sunt exclusiv naturale, fara adaosuri sintetice.

Incercam treptat sa ne imbogatim paleta de produse oferite, pentru ca la noi sa gasiti produsele esentiale de ingrijire si de mentinere a tineretii. Nu incurajam cumpararea a cat mai multor produse, ci sustinem un consum echilibrat de cosmetice, pentru nevoile firesti ale pielii.

http://sideris.ro/shop/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.