Sistemele israeliene de economisire a energiei intra pe piata romaneasca

Cel mai mare producator de sisteme pentru eficientizarea consumului energetic, Vintec Knowledge Ltd din Israel a intrat pe piata romaneasca prin incheierea unui parteneriat cu firma de consultanta Business Network Center.

Managerii celor doua firme au semnat la Bruxelles contractul de reprezentanta, urmand ca din toamna acestui an Vintec Knowledge Ltd. sa inceapa distributia produselor in Romania prin Temco Lighting SRL. Compania israeliana are reprezentante in 12 tari din Europa, Africa si Asia responsabile pentru studiile de marketing si identificarea posibililor distribuitori. Parteneriatul cu firma de consultanta Business Network Center prevede asigurarea reprezentantei in raport cu distribuitorii si promovarea produselor companiei.

“Vintec Knowledge Ltd este un brand binecunoscut specialistilor in domeniu. Ne bucuram ca aducem pe piata din Romania un producator de nivelul acesta care ofera companiilor un avantaj competitiv major prin reducerea costurilor de productie” a declarat Simona Botezatu, General Manager in cadrul Business Network Center.

Sistemul promovat de Vintec Knowledge Ltd garanteaza economisirea cu pana la 25% din facturile de energie electrica pentru consumatorii industriali. Tehnologia se bazeaza pe exploatarea diferentei dintre voltajul furnizat si cel necesar in sistemele de iluminat, astfel incat pierderile de energie sa fie semnificativ reduse.

Citeste articolul Sistemele israeliene de economisire a energiei intra pe piata romaneasca integral in All Street

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente