Sistemul de incalzire ecologic Caleo

 Sistem de incalzire CaleoImi face deosebita placere sa prezint sistemul de incalzire prin pardoseala Caleo in Romania care, pe langa consumul incredibil de redus este si ecologic, deoarece nu produce nici un agent poluant.
Acest sistem de incalzire este rezultatul utilizarii tehnologiei infrarosie (asemanator caldurii solare). Este de remarcat ca aceasta tehnologie are efect benefic asupra oricarui organism viu, performanta ei fiind mult mai ridicata decat ale sistemelor de incalzire traditionale, care incalzesc doar aerul si datorita consumului de lemne, carbune sau de gaz, adica de energie fosila, nu pot fi definite ca sisteme ecologice.
Utilizarea foliei termice Caleo este o solutie confortabila si curata, dar totodata este si ecologica, pentru ca energia electrica necesara functionarii acestui sistem de incalzire poate fi obtinuta si fara poluarea mediului (de ex. colectoare solare, turbine eoliene, centrale geotermale, etc.). Caldura caminelor poate fi astfel asigurata fara a mai fi necesar taierea vreunui copac. Sistemul de incalzire prin pardoseala Caleo nu emana substante poluante, lumina sau zgomot.
Mai mult ca atat, incalzirea prin pardoseala Caleo nu necesita nici un fel de intretinere, poate fi instalat usor si rapid. Incalzirea cu unde infrarosii datorita foliei termica Caleo, inseamna confort si curatenie, ofera protectie atat mediului inconjurator cat si bugetului utilizatorilor – fata de costurile de utilizare ale sistemelor de incalzire obisnuite se poate realiza o economie de 20%-40%, in functie de izolatia termica si de inaltimea incaperii.

Cum poate acest sistem de incalzire realiza economii de energie de 20%-40%?

Cheia secretului este tehnologia infrarosie, evident! Aceasta tehnologie a fost studiata de-a lungul deceniilor, rezultatul final fiind conceperea acestui sistem, care ofera caldura asemanatoare caldurii solare. Soarele, dupa cum este de stiut nu incalzeste aerul ci incalzeste cu raze infrarosii toate organismele si obiectele din mediul inconjurator. Aceste raze sunt invizibile pentru ochiul uman, dar senzatia de caldura este receptionata de catre toate organismele vii.
Eficacitatea incalzirii infrarosie consta in faptul ca organismul uman este capabil de a receptiona 95% din aceasta energie. Existenta si eficacitatea tehnologiei infrarosii este dovedita si in cadrul medicinii umane. Incubatoarele pentru nou-nascuti prematuri sunt incalzite cu raze infrarosii, dar utilizarea acestei tehnologii asigura obtinerea unor rezultate semnificative si in tratarea bolilor reumatice sau a leziunilor. Este mai putin cunoscut faptul ca toate fiintele, astfel si organismul uman emana raze (caldura) infrarosie.

Sunt foarte populare saunele infra sau diferite terapii combinate cu masaj si radiatie infra. In tarile dezvoltate sunt lansate deja experimentarile in vederea utilizarii acestei tehnologii si in cazul aparatelor electrice si electrocasnice traditionale. Uscatorul de par care functioneaza cu utilizarea tehnologiei infrarosii este recomandat ca fiind un aparat care nu deterioreaza parul prin suflarea aerului cald. Sistemul de incalzire infrarosie Caleo este conceput pe baza acestui principiu.

Incalzirea infrarosie nu deshidrateaza aerul, astfel nu mai sunt necesare aparatele de umidificare, care de obicei sunt costisitoare si pot acumula si numeroase bacterii de-a lungul utilizarii. Totusi cel mai important caracteristic al acestor sistem consta in faptul aerul nefiind incalzit, praful din aer nu va fi agitat, iar incalzirea prin pardoseala asigura temperatura optima si constanta in toate incaperile din locatie.

Multumit foliei termice Caleo, care este un produs ecologic, nu va mai fi necesar sa se taie nici un copac. Acest produs nu emana nici o substanta poluanta, este in maxima armonie cu mediul inconjurator, ba mai mult ca atat, datorita radiatiei infrarosie pe baza careia este conceput acest sitem de incalzire ultramodern, puteti obtine un sistem de incalzire prin pardoseala foarte economicos si nu in ultimul rand ecologic, cu care puteti economisi de la 20%-40% din cheltuielile energiei electrice.

Protectia mediului nu va insemna renuntarea la confort, utilizand sitemul de incalzire Caleo puteti sa renuntati nu numai la costurile ridicate de intretinere ale sistemelor de incalzire traditionale si la poluarea mediului. Casa ta poate deveni astfel una ecologica, contacteaza-ne si poti afla cum protejeaza folia Caleo atat mediul inconjurator, cat si buzunarul tau.
www.caleo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *