Echipe de lunetisti au iesit la impuscat sobolani mutanti in Teheran

0
1420
?obolani mutan?i, de câte cinci kilograme, au invadat capitala Iranului
Şobolani mutanţi, de câte cinci kilograme, au invadat capitala Iranului
Sobolani mutanti, de cate cinci kilograme, au invadat capitala Iranului
Sobolani mutanti, de cate cinci kilograme, au invadat capitala Iranului

Guvernul de la Teheran a trimis zece echipe de lunetisti pentru a face curatenie in zona bazarului, unde inclusiv pisicile au fost atacate si muscate de niste creaturi iesite, parca, din filme horror.

Iranul e o tara din ce in ce mai izolata din cauza sanctiunilor impuse de comunitatea internationala. Persii sunt taxati, intrucat nu renunta la imbogatirea uraniului. Acum insa, iranienii mai au o problema pe cap, iar aceasta pare sa aiba legatura cu controversatul lor program nuclear.
Mai precis, de ceva vreme, in capitala Teheran, in sectorul 26, zona bazarului, au aparut niste sobolani mutanti, care cantaresc cate cinci kilograme si care ataca inclusiv pisicile!
Ce spun autoritatile?
„Sobolanii au suferit schimbari genetice, probabil, din cauza radiatiilor si a substantelor chimice care au folosite asupra lor. Aceste schimbari genetice ar fi trebuit sa se produca in milioane de ani de evolutie, nu peste noapte. Drept urmare, sobolanii au crescut de la cateva sute de grame la pana la cinci kilograme fiecare“, a spus Ismail Kahram, profesor universitar si un specialist al guvernului pe probleme de mediu.
Otrava normala nu mai are efect
In acest moment, se estimeaza ca in Teheran, un oras gigant, cu o populatie de 16 milioane de oameni, sunt 25 de milioane de sobolani!
Problema e ca orasul e inconjurat de munti, iar acum, cand zapada a inceput sa se topeasca, nivelul apei a crescut, iar canalele subterane, unde traiesc sobolanii, s-au infundat. Drept urmare, sobolanii au iesit la suprafata.
La cele cu malformatii genetice, otrava normala nu mai are niciun efect! De aceea, zece echipe de lunetisti activeaza in zona bazarului, pornind un adevarat razboi impotriva acestor creaturi iesite, parca, din filme horror. In plus, a fost importata o otrava speciala din Anglia, sub forma unor pastile, care sunt plasate in zonele in care sobolanii au fost vazuti.
„Cand mananca pastila, sobolanul devine insetat. De aceea, se intoarce in canalele de unde a iesit in cautarea apei si, dupa trei, patru zile, va muri acolo“, a spus Mohammad Hadi Heydarzadeh, un reprezentant al Primariei.
2.205
de sobolani uriasi au fost impuscati pana acum de echipele de lunetisti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.