Solutii ieftine si ecologice pentru cei care au cumparat terenuri si le-au lasat de izbeliste

0
465
Solutii ieftine si ecologice pentru cei care au cumparat terenuri si le-au lasat de izbeliste
Solutii ieftine si ecologice pentru cei care au cumparat terenuri si le-au lasat de izbeliste

Romanii care si-au cumparat terenuri in anii de criza si le-au lasat de izbeliste au prins curaj. Se gandesc la o casa de vacanta, fara mari pretentii, mai ales ca dezvoltatorii au de vanzare locuinte ieftine din lemn sau materiale ecologice.

Domnul Dumitru pare hotarat. Anul acesta vrea sa-si cumpere o casa de vacanta pentru terenul pe care il are in Dambovita. A pus ochii pe o constructie din lemn, de 20 de metri patrati. E izolata, are ferestre din termopan si costa 2500 de euro fara TVA.
Si domnul Aurel isi imagineaza cum ar arata aceasta constructie in curtea lui de la Campina. Constructorii vin cu solutii si pentru cei care au teren intr-o zona unde nu exista curent electric.

„Putem asigura si independenta energetica prin panouri solare”
Panourile costa cel putin 2500 de euro, dar nu mai depindeti de nimeni.
Iar pentru cei care-si doresc o locuinta permanenta, exista varianta de 58 de metri patrati.
Ana-Maria si sotul ei vor sa se mute cat mai repede la curte, undeva la marginea Capitalei. Sunt atrasi de aceasta casa, mai ales ca poate fi montata in doar 5 zile. Si asa ar scapa repede de apartament.
Pretul casei la rosu este de 10.000 de euro plus TVA, cu montaj inclus.
Toate arata bine la targ. Atentie insa! Constructorul nu asigura fundatia, care in toate variantele expuse poate dubla pretul casei.
Cei care nu vor sa se complice, pot alege o casa gata construita cu teren cu tot.
Proiecte ramase nevandute sunt destule. Aproximativ 10 mii de locuinte construite in perioada de boom imobiliar nu au inca proprietar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.