Spatiile verzi iar amanate, spirite si mai tensionate!

0
345

Bucuresti, 19 martie 2009 – Sedinta din cadrul Comisiei pentru Administratie Publica, Amenajarea Teritoriului si Echilibru Ecologic din Camera Deputatilor de miercuri, 18 martie, a fost amanata din cauza lipsei membrilor.

Miza cea mare a sedintei o constituia mult asteptatul vot pentru OUG nr. 114/2007 (care modifica Legea Mediului, in sensul protejarii spatiilor verzi) pentru care 13 ONG-uri de mediu din tara deruleaza campania SALVATI SPATIILE VERZI, campanie de lobby in Camera Deputatilor si de implicare a cetatenilor in protejarea spatiilor verzi.

Mai mult, a fost anuntata oficial o dezbatere publica cu reprezentantii ONG si reprezentantii Autoritatilor Locale pe temele OUG nr. 114/2007 (privind protejarea spatiilor verzi) si OG nr. 27/2008 (privind temperarea derogarilor in urbanism). Scopul acestei dezbateri este acela de a media opozitiile active pentru ambele proiecte normative, manifestate de reprezentantii Autoritatilor Locale.

Astfel, dezbaterea va avea loc in ziua de luni, 23 martie, orele 11:00, in sala Drepturile Omului din Palatul Parlamentului. Accesul publicului se poate face pe baza de inregistrare la secretariatul Comisiei pentru Administratie Publica, la numarul de telefon: 021/402.11.25 pana cel tarziu vineri, 20 martie.salvati_spatiile_verzi2.jpg

Orice institutie care doreste sa-si expuna punctul de vedere asupra acestui subiect, este invitata sa se inscrie urgent la dezbaterea publica de luni, 23 martie sau sa ia legatura cu Asociatia EcoAssist, coordonatorul campaniei SALVATI SPATIILE VERZI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.