Prioritatea Ministerului Mediului si Padurilor este realizarea Strategiei Forestiere Nationale 2013-2022

0
347
Liber la defri??rile p?durilor din România
Liber la defrişările pădurilor din România
Prioritatea Ministerului Mediului si Padurilor este realizarea Strategiei Forestiere Nationale 2013-2022

Silvicultori europeni s-au aflat in perioada 2-3 august la Manifestarea Internationala a Silvicultorilor Europeni de la Iasi, cu scopul de a planifica actiuni forestiere comune pentru urmatoarea perioada si pentru a corela agenda in domeniu forestier intre state. La evenimentul a participat si secretarul de Stat in Ministerul Mediului si Padurilor, Mugur Cozmanciuc.

In cadrul intalnirilor cu directiile silvice din intreaga tara si cu administratiile parcurilor naturale nationale secretarul de stat Mugur Cozmanciuc a declarat: “Din punctul de vedere al strategiei Ministerului Mediului si Padurilor, in perioada urmatoare ne propunem ca intr-o etapa preliminara sa realizam finalizarea inventarului forestier la nivel national, iar in paralel sa facem Programul National de Impadurire si, respectiv, Strategia forestiera la nivel national pentru perioada 2013-2022. Avem in atentie atat realizarea cadastrului forestier, cat si programe de impadurire pentru perdele forestiere.”
Manifestarea Internationala a Silvicultorilor Europeni a fost organizata de catre Regia Nationala a Padurilor – Romsilva si Confederatia Sindicala Consilva in parteneriat cu Ministerul Mediului si Padurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.