Renexpo® South-East Europe 2012: cel mai mare targ de energie regenerabila, la Sala Palatului

Renexpo® South-East Europe 2012: cel mai mare targ de energie regenerabila, la Sala Palatului

RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE 2012 – cel mai mare targ pe energie regenerabila va asteapta intre 21-23 noiembrie 2012, la Sala Palatului din Bucuresti cu conferinte sustinute de experti nationali si internationali. Principalele tematici de conferinta sunt: energia solara, energia eoliana si eficienta energetica.
Sustinut de: GAMESA, IDNAMIC, IDEEMASUN, REC Solar, Trina Solar, PEV, Ravano, P.M. Service, Andoker, Romned, Vermeer, IBC Solar, ET Solar, IDEEMASUN si Canadian Solar.

Evenimentul reuneste experti si profesionisti din Romania si strainatate.
Peste 130 de expozanti inscrisi in acest an din 14 tari europene! Vizitati Lista expozantilor online.
Conferinte & Evenimente conexe:
Datorita potentialului ridicat de crestere a investitiilor si a interesului in domeniul energiei eoliene, RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE va prezenta cea de-a V-a Conferinta Internationala – Energia Eoliana in Romania. Conferinta de o zi va prezenta conditiile legale, financiare si deexploatare a energiei eoliene in Romania. Conferinta va avea loc pe 21 noiembrie 2012, la Sala Palatului din Bucuresti.
A IV-a Conferinta Internationala – Energia Solara in Romania care va avea loc pe 22 noiembrie 2012, la Sala Palatului din Bucuresti, va gazdui reprezentanti ai EPIA, ANRE, ISPE, Ministerului Economiei, of Economy, cabinete de avocatura si banci, precum si producatori si distribuitori din 7 tari europene.
Conferinta Nationala – Eficienta Energetica in Romania este organizata de CNR – CME impreuna cu REECO si are drept scop informarea participantilor cu privire la eficienta energetica in sistemele de energie electrica, precum si in industrie si servicii. Dr. ing. Rodin TRAICU, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Economiei si Mediului de Afaceri va deschide conferinta moderata de catre Dr. ing. Iulian IANCU, Presedinte, Comitetul National Roman al Consiliului Mondial de Energie, Dr. ing. Alexandru SĂNDULESCU, Director General, Ministerul Economiei si Dr. ing. Corneliu ROTARU, Director ANRE.
Seara Profesionala pentru Networking: participati pe 22 noiembrie 2012, incepand cu ora 19.00, la Crystal Palace Ballrooms, impreuna cu expozanti, participanti la conferinta si sponsori la o seara profesionala de networking. Inregistrarea inainte de eveniment este obligatorie!

Inregistrati-va la conferinte pana pe 15 noiembrie! Locurile sunt limitate si nu garantam ca veti avea acces la conferinta daca va inregistrati la fata locului.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente