Targ de produse ecologice si traditionale

0
418
Targ de produse ecologice si traditionale
Targ de produse ecologice si traditionale

In preajma sarbatorilor de iarna, iesenii pot cumpara produse ecologice si traditionale de la targul „ECOagris”, ce s-a deschis in aceasta dimineata, in parcul Bisericii „Toma Cozma” din cartierul Pacurari.

La targ participa producatori din toate zonele tarii, care pun in vanzare produse din carne, branzeturi, prajituri de casa, produse naturiste, palinca naturala si vin, ceai, diverse siropuri si produse dietetice, dar si cosmetice, produse de ingrijire personala, detergenti si solutii bio pentru casa si ambalaje ecologice. Deschiderea oficiala a targului avea loc la ora 13.00.

„Prin acest targ ne dorim sa stimulam interesul producatorilor locali de a cultiva si comercializa produse ecologice si traditionale si sa punem in valoare vechile datini si tehnici autohtone”, a declarat Vasilica Onofrei, consilier PR.

Maine, de la ora 16.00, atmosfera de sarbatoare de la targul eco gazduit de biserica „Toma Cozma” va fi intregita de un concert de colinde sustinut de doua grupuri corale formate din copii si tineri, iar sarbatoarea va culmina cu venirea lui Mos Craciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.