Targ de produse traditionale si ecologice la Real Cluj-Napoca

Targ de produse traditionale si ecologice la Real, Cluj

Pentru a incuraja productia locala si a avea cat mai multe produse romanesti pe rafturile magazinelor, real,- a lansat anul trecut programul „Produceti Romaneste, Vindem Romaneste”. In ciclul acestui program, de vineri pana duminica inclusiv (3-5 februarie 2012), real,- Hypermarket organizeaza un targ de produse traditionale si ecologice sub genericul „Savoarea gustului de odinoara”, cu participarea Asociatiei Producatorilor de Produse Traditionale si Ecologice Maramures.

La targul de produse traditionale si ecologice de la Cluj-Napoca se vor gasi delicatese din carne (jumari, mezeluri traditionale), prajituri de casa (cu branza, mar, nuci, mac), diverse varietati de miere, dulceturi de afine, coacaze, nuci verzi sau delicatese precum dulceturile de piper alb, ceapa rosie, usturoi sau ardei iute, siropuri naturale de catina, afine, muguri de brad, menta salbatica, soc, mure, trandafiri etc., dar si sosuri ardelenesti dulci sau picante, zacusca, pita traditionala si cozonaci cu diferite umpluturi.

Toate produsele prezinta garantia proceselor de fabricatie traditionala si ecologica, fara coloranti, conservanti sau aditivi alimentari artificiali, folositi indeobste in industria alimentara actuala.

real,- Hypermarket Romania s-a lansat oficial in martie 2006 si opereaza 25 de magazine pe piata locala in 18 orase din tara, ca urmare a unor investitii de peste 500 de milioane de euro. Reteaua magazinelor real,- comercializeaza aproximativ 70.000 de produse alimentare si nealimentare, provenind de la peste 1.700 de furnizori, dintre care 90% sunt din Romania. real,- Hypermarket este o divizie de vanzari a METRO Group, unul dintre liderii comertului la scara mondiala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *