Targ de Sanatate, Produse Eco si Bio la Oradea

0
626
Târg de Sănătate, Produse Eco și Bio
Targ de Sanatate, Produse Eco si Bio

Professional Advertising Events si Galeria Comerciala Real 1 din Oradea va invita intre 28 – 30.09.2012 in Calea Aradului, Str. Ogorului Nr.171 pentru a III-a editie a Targului de Sanatate, Produse Eco si Bio – un targ fara conservanti, coloranti, E-uri, consultatii si consiliere gratuita.

Targul de Sanatate

Daca va mirati cand auziti de cancer, boli cardiovasculare, obezitate, diabet, alte boli degenerative si in fiecare zi, cel putin o persoana din anturajul vostru acuza dureri, atunci va asteptam in perioada 28 – 30 septembrie la Galeria Comerciala Real 1 din Ogorului Nr. 171, pentru consultanta si consultatii gratuite oferite de educatori de sanatate, medici si specialisti, dar si consilieri alimentari in terapie medicamentoasa, consultatii oftalmologice, masurarea tensiunii arteriale si glicemiei, masurarea greutatii, demonstratii de make up si hair styling, etc.

Targul de Produse Bio si Eco – un targ fara conservanti, coloranti, E-uri, aditivi si alte chimicale.

Pe langa produsele naturale, bio, eco de cea mai buna calitate, Targul de Sanatate, Produse Eco si Bio a pregatit si o supriza parintilor care vor lua parte la eveniment. Astfel, cei mici vor avea ocazia pe parcursul celor trei zile in care se va desfasura targul (28 – 30 septembrie) sa isi expuna obiectele create cu atentie si maiestrie, la un stand special amenajat pentru ei, incurajand astfel un stil de viata ecologic. Targul de Sanatate, Produse Bio si Eco incurajeaza prin acest demers creativitatea copiilor, care au posibilitatea de a confectiona obiecte (de la jucarii pana la semne de carte, felicitari, margele etc) din materiale reciclabile (peturi, pungi de plastic, hartie, lemn, carton, materiale textile). Micutii, alaturi de parinti desigur, isi vor pune la vanzare (contra unei sume modice de 1 -10 lei) creatiile originale, dobandind o experienta nepretuita atat in arta confectionarii unor obiecte hand-made dar si in tainele comertului.

Copiii trebuie sa vina cu propriile produse la targ, acestea nu se pot face pe loc.

Nu se percepe nicio taxa pentru aceasta activitate. Parinti si copii nu uitati de Targul de Sanatate, Produse Bio si Eco din perioada 28 – 30 septembrie. Pentru inscrieri ( in limita locurilor disponibile) trimiteti un email cu datele de contact si varsta copilului la [email protected].

Produse bio

Produsul bio ( produse de ingrijire bio, cosmetice bio, de curatenie bio sau suplimente nutritive bio) este obtinut din plante, din ingrediente organice, fara a fi modificate genetic si fara sa li se fi adaugat alte produse chimice.

Produse ecologice

Produsul ecologic alimentar este un mix de ingrediente provenite din agricultura ecologica.

Acest tip de agricultura trebuie sa respecte urmatoarele principii si reguli: eliminarea oricarei tehnologii poluante intr-o zona nepoluata; utilizarea de soiuri si specii cu rezistenta sporita la conditiile de mediu; ameliorarea si mentinerea fertilitatii naturale a solului.

Produse naturale

Produsul natural provine din agricultura conventionala, dar la obtinerea lui nu se utilizeaza aditivi alimentari de sinteza.

Diferenta dintre produsele naturale si produsele bio-organice, o reprezinta tocmai acesti pasi mentionati in productie. Produsele denumite generic –naturale – sunt bazate pe plante. Ele insa nu au fost cultivate pe terenuri organice si nici nu au fost supuse procedeelor naturale, limitate de prelucrare, dar nu contin substante chimice pentru obtinerea produsului finit.

Produse organice

Produsele organice nu contin niciun fel de compusi chimici, sintetici, modificati genetic sau de origine animala, doar ingrediente naturale ce provin din plante crescute in zone nepoluate, fara fertilizatori sau modificari genetice.

Evenimentul va transforma timp de trei zile Galeria Comerciala Real 1 – in “cea mai sanatoasa galerie comerciala”.

Vor participa firme din Romania si Ungaria , care pun la dispozitia vizitatorilor, oferte promotionale, disconturi si mari reduceri de pret la cea mai buna calitate, consultanta si consultatii medicale gratuite . In ceea ce priveste prestatorii de servicii, informatii pentru inscrieri si detalii: [email protected] sau 0754 47 47 91.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.