Targ de solutii constructive alternative pentru case de locuit si de vacanta

0
549

eco casaWTC Bucuresti va invita la Targul de solutii constructive alternative pentru case de locuit si de vacanta, „EXPO CASA” ce va avea loc in perioada 29-31 Mai 2009 in sala World Trade Plaza.

Targul „EXPO CASA” isi propune sa vina in intampinarea cerintei de solutii alternative la casele clasice, care sa ofere aceleasi conditii de locuit la costuri mult mai mici. Targul promoveaza conceptul de casa de vacanta ca solutie ieftina pentru locuit sau petrecerea timpului liber.

In actuala situatie de criza economica, lipsa creditelor si nivelul ridicat al costurilor unei locuinte noi obliga publicul avizat la gasirea unor solutii alternative.

Evenimentul va oferi informatiile necesare pentru a depasi acele temeri fata de altfel de locuinte decat cele clasice, din caramida, prin prezentarea de solutii constructive alternative: lemn, pereti sandwich, case americane, case container, etc.

Expozantii vor fi reprezentanti ai industriei de specialitate din toate domeniile ce ofera solutii si servicii pentru constructia de case de locuit sau vacante.

Organizatorii

Inscrieri si informatii la Tel.: 021 202 44 54, Fax: 021 319 12 19, 021 202 44 30

[email protected], www.wtcb.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.